- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.580
Ne oluyor bu aşağılık yerdeSen Abdülhamit’i savundun!!!!
Yine Türk siyaset tarihinin en ateşli tartışmasını izledim de hızımı alamadım, buraya da yazmışım.Ne oluyor bu aşağılık yerde
Umay’ı strese sokmaYine Türk siyaset tarihinin en ateşli tartışmasını izledim de hızımı alamadım, buraya da yazmışım.
İyi yapmışsınYine Türk siyaset tarihinin en ateşli tartışmasını izledim de hızımı alamadım, buraya da yazmışım.
Elticim nasılsınUmay’ı strese sokma
Nasılsın elticim?İyi yapmışsınBiz alıştık senin bu hallerine
Nasıl oldun
Nasılsın elticim?
Elticim nasılsın
Çok şükür elticim, yorgun savaşçı olarak hayatımı idame ettiriyorum.Elticim nasılsın
İnşallah elticimÇok şükür elticim, yorgun savaşçı olarak hayatımı idame ettiriyorum.
Az kaldı, bitecek bu yorgunluklar diye avutuluyorum şehzade tarafından.
Daha iyiyim, ağrım sızım yok en azından. Yalnız üç günde burun tıkanıklığım hiç azalmadı ya. Çocuğa almaya gerek duymadığım buhar makinesini kendime alacağım en sonunda.İyi yapmışsınBiz alıştık senin bu hallerine
Nasıl oldun
O benden de yorgun elticim. Görümcemin işleri, kv-kp’in işleri, her iş bizde.İnşallah elticim
Ne yapıyor yine
Hava temizleme makinası al gezenticiğim, alt kattakiler çok rahatladılar.Daha iyiyim, ağrım sızım yok en azından. Yalnız üç günde burun tıkanıklığım hiç azalmadı ya. Çocuğa almaya gerek duymadığım buhar makinesini kendime alacağım en sonunda.
Oda geçer inşallahDaha iyiyim, ağrım sızım yok en azından. Yalnız üç günde burun tıkanıklığım hiç azalmadı ya. Çocuğa almaya gerek duymadığım buhar makinesini kendime alacağım en sonunda.
Haklısınız Allah kolaylık versinO benden de yorgun elticim. Görümcemin işleri, kv-kp’in işleri, her iş bizde.
İnan evde çok nadir durabiliyoruz, tam gün evde olduğumuz hiç yok 40 küsür gündür. Muhakkak bir iş çıkarıyorlar.
Bugün 3 katın alışverişini yaptım, 1-2 saate de otobüs terminaline gideceğiz. Görümcemin görümcesi ve kaynı geliyor.
Kendi hayatımız yok yani, bunaldık karı-koca
Ağustos sanırım. Patlıcan çekirdekli değildi minik minikti hatta tam turşulukPeki hangi ay yaptın patlıcan çekirdekli miydi, sert miydi
Amin elticimHaklısınız Allah kolaylık versin
Ama onlarda biraz sizi düşünmeliTedavin başlarsa kendi işlerini halletsinler
Bundan sonra aklında olsun mutlaka bakAğustos sanırım. Patlıcan çekirdekli değildi minik minikti hatta tam turşuluk
Rabbim kolaylık versin canımAmin elticim
Tedavim başlarsa mecbur halledecekler kendi işlerini, hatta benim işlerimi de halletmek zorunda kalacaklar
Son birkaç işi kaldı görümcemin, kaza zamanı yarım kalan banyosunu falan bitirttirdik, şimdi savcılık işleri var. Haftaya onlar için koşturacağız, sonrası bize müsade inşallah
Amin canım, inşallahRabbim kolaylık versin canım
Sizde mükafatını alırsınız inşallah