- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Eşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaOndan bir türlü yapamadım. Eşim izin alacak belki o zamanSenden ne zaman geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaOndan bir türlü yapamadım. Eşim izin alacak belki o zamanSenden ne zaman geliyor
Allah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsın daha kaç gün varEşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaOndan bir türlü yapamadım. Eşim izin alacak belki o zaman
Ben yarın yapmayı planlıyorum canom eğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
PekiiiiiiiiiiiiiiBen yarın yapmayı planlıyorum canom eğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
Aynen canım daha zaman varAllah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsın daha kaç gün var
Valla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumbelki daha iyi tutar dağılmaz diyePekiiiiiiiiiiiiii
Dolapta niye o kadar çok dinlenmesi gerekiyor
Çok mu yorgun kendisi
Bekletme hemen yapBen yarın yapmayı planlıyorum canom eğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
Tehlikeli sularda mı yüzüyorsunValla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumbelki daha iyi tutar dağılmaz diye
Ya dağılırsaBekletme hemen yap
Valla çok korkunçlu canomTehlikeli sularda mı yüzüyorsun
Tutar inşallah ne diyelim
ama sen yaparsın benceValla çok korkunçlu canom
Umarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünkü beklemeyin sebebi ondandı zatenama sen yaparsın bence
Rabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benimUmarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünkü beklemeyin sebebi ondandı zaten
Amiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebini inş batirmadan altından kalkarım şu işinRabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benim
Hepimizin tariflerini riskleri var. Bence panik yapma nasip artık
İnşallah canım benimAmiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebini inş batirmadan altından kalkarım şu işin
Balliskomİnşallah canım benim
Ay yazmış çıkmışım kız durmayıncaSor canım
Canım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir miAy yazmış çıkmışım kız durmayınca
Abla şimdi buzluğa yazın karnıyarık için patlıcan koyduk kıymasını falan da 2 senedir zehir gibi acı oluyor neden olabilir acaba? 2 senedir de patlıcanın kendisi acı olamaz heralde diye düşündük bi bilgin var mı acaba bu konuda
Ay 2 sene öyle olunca dedim heralde değildir patlıcanı alacalı soyuyoruz sanki o kabuğu yanmış da onun acısı gibi annem ne alakası var onla dedi herkes koyuyorCanım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir mi