Eşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaSenden ne zaman geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaSenden ne zaman geliyor![]()
Allah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsınEşim gündüzde, çocuklar ya kursta ya okuldaOndan bir türlü yapamadım. Eşim izin alacak belki o zaman
![]()
Ben yarın yapmayı planlıyorum canom
PekiiiiiiiiiiiiiiBen yarın yapmayı planlıyorum canomeğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
![]()
Aynen canım daha zaman varAllah kolaylık versin nevoşum. Ne zaman müsait olursan o vakit yaparsındaha kaç gün var
Valla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumPekiiiiiiiiiiiiii
Dolapta niye o kadar çok dinlenmesi gerekiyor
Çok mu yorgun kendisi![]()
Bekletme hemen yapBen yarın yapmayı planlıyorum canomeğer dolapta dinlendirmeyi düşünursem ertesi gün sunum yaparım yada yarın biraz bekletip sunum yaparım diyorum
![]()
Valla onu bende bilmiyorum kafadan uydurdumbelki daha iyi tutar dağılmaz diye
![]()
Valla çok korkunçlu canomTehlikeli sularda mı yüzüyorsun
Tutar inşallah ne diyelim![]()
Umarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünküama sen yaparsın bence
![]()
Rabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benimUmarım yaparım canom bayağı korkuyorum çünkübeklemeyin sebebi ondandı zaten
![]()
Amiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebiniRabbim kolaylık versin işin rast gitsin inşallah canım benim![]()
Hepimizin tariflerini riskleri var. Bence panik yapma nasip artık![]()
İnşallah canım benimAmiinnn canım nevosum, sen biliyorsun sebebiniinş batirmadan altından kalkarım şu işin
![]()
Ay yazmış çıkmışım kız durmayıncaSor canım![]()
Canım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir miAy yazmış çıkmışım kız durmayınca
Abla şimdi buzluğa yazın karnıyarık için patlıcan koyduk kıymasını falan da 2 senedir zehir gibi acı oluyor neden olabilir acaba? 2 senedir de patlıcanın kendisi acı olamaz heralde diye düşündük bi bilgin var mı acaba bu konuda![]()
Ay 2 sene öyle olunca dedim heralde değildirCanım yıllardır koyuyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Cidden patlıcan acı olabilir mi![]()