Yaa gel bi de bana sorTemizlik robottan,kahve enisteden ,hayat sana güzel Dediiiyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gel bi de bana sorTemizlik robottan,kahve enisteden ,hayat sana güzel Dediiiyyy
Ahahah aşko ya adını Feriha koydum emirin yoluOnun yolu yol değil
Biliyorum biliyorumYaa gel bi de bana sor
İşte nescafeyi bırak türk kahvesine hatta menengiç falan olabilir.Sigarayı bırakınca Nescafeye dadandım,yoksa hiç içmezdim normalde
Çay var, göl var cancağzım
Gelin gibi gelin,destekçi Canları sıkılırsa bebeleri de postalaAhahah aşko ya adını Feriha koydum emirin yolu
Havaların biraz daha ısınmasını bekliyorlar iş dedim gayet ısındı bu haftadan sonra artık hep sıcak olacakmış
Emniyet uzakKaymakamlık yakınnasıl 5 dk o zaman emniyete ya da kaymakamlığı yahu
Nasıl da biliyon jennaBiliyorum biliyorum
Dibek nasıl oluyor? Menengic arastirayim canım :)İşte nescafeyi bırak türk kahvesine hatta menengiç falan olabilir.
Bek ben birde keçi boynuzu tozu alıyorum.Onuda suyla yada sütle yapıyorum.Türk kahveside karıştırıyorum bazen.Kahve gibi çok güzel oluyor.Tavsiye ederim.Çokta faydalı:)
neyse baktım, orası da yakın. 2-3 km bi şeyEmniyet uzakKaymakamlık yakın
Bilmediği yok kiNasıl da biliyon jenna
Hafızam güzel diyelimNasıl da biliyon jenna
Üçü bir aradaya benziyor seversin senDibek nasıl oluyor? Menengic arastirayim canım :)
Bilmediği yok ki
Çok şekerli değilse olabilirÜçü bir aradaya benziyor seversin sen
Dibekte güzel ama hazır paketlerde krema falan var.Günde tek içim için iyi ama fazlası yine zararDibek nasıl oluyor? Menengic arastirayim canım :)
Konum atayım mıneyse baktım, orası da yakın. 2-3 km bi şey
Yok yokÇok şekerli değilse olabilir
Vaay,keyfiniz bol olsun cancagizimÇay var, göl var cancağzımEki Görüntüle 2815449
emniyet uzak djiyorsun bi de yaaaa. kaykamalıkla emniyet arası 500 mt yok atma, öyle heyecanlı olmuyoKonum atayım mı