Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)Hala zayıf noktam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)Hala zayıf noktam
Hala en fazla 3 tane içiyorum askom,ama Türk kahvesine geçsem iyi olacakAşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)
Mesela böyle ,Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)
Teşekkürler ablacımAfiyet olsun
Gel jenna eşime söylerim bi tane de sana yaparHala zayıf noktam
At,murat,yol ohoooMesela böyle ,Eki Görüntüle 2815441
Detaylı temizlik yapmam lazım ramazandan önceO iş bende aretim
Türk kahvesini içmende sıkıntı olmazHala en fazla 3 tane içiyorum askom,ama Türk kahvesine geçsem iyi olacak
senin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgedeEve arabayla 5 dk mesafe
Afiyet olsunMesela böyle ,Eki Görüntüle 2815441
Temizlik robottan,kahve enisteden ,hayat sana güzel DediiiyyyTeşekkürler ablacım
Gel jenna eşime söylerim bi tane de sana yapar
senin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgede
Teşekkürler aşkoAfiyet olsun
Sigarayı bırakınca Nescafeye dadandım,yoksa hiç içmezdim normaldeTürk kahvesini içmende sıkıntı olmaz
Teeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorumsenin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgede
Kv ler gidiyor herhalde o yol onların yolu olabilir miAt,murat,yol ohooo
Beni ihmal etme askomDetaylı temizlik yapmam lazım ramazandan önce
Onun yolu yol değilKv ler gidiyor herhalde o yol onların yolu olabilir mi
nasıl 5 dk o zaman emniyete ya da kaymakamlığı yahuTeeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorum
Yok değil Barguzu caddesindeyim
İnşallah aşkolarim
bana ne bana göre benim dediğim yerlerden birindesinTeeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorum
Yok değil Barguzu caddesindeyim