Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)Hala zayıf noktam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)Hala zayıf noktam![]()
Hala en fazla 3 tane içiyorum askom,ama Türk kahvesine geçsem iyi olacakAşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)
Mesela böyle ,Aşkom türk kahvesi sıkıntı olmaz,nescafe içme yada az iç:)
Teşekkürler ablacımAfiyet olsun![]()
Gel jenna eşime söylerim bi tane de sana yaparHala zayıf noktam![]()
At,murat,yol ohoooMesela böyle ,Eki Görüntüle 2815441
Detaylı temizlik yapmam lazım ramazandan önceO iş bende aretim![]()
Türk kahvesini içmende sıkıntı olmazHala en fazla 3 tane içiyorum askom,ama Türk kahvesine geçsem iyi olacak![]()
senin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgedeEve arabayla 5 dk mesafe![]()
Afiyet olsunMesela böyle ,Eki Görüntüle 2815441
Temizlik robottan,kahve enisteden ,hayat sana güzel DediiiyyyTeşekkürler ablacım
Gel jenna eşime söylerim bi tane de sana yapar![]()
senin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgede![]()
Sigarayı bırakınca Nescafeye dadandım,yoksa hiç içmezdim normaldeTürk kahvesini içmende sıkıntı olmaz![]()
Teeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorumsenin ev pineci sokak, atmalı sokak ya da mesut parlak caddesi ile malatya çelikhan yolu arasındaki bölgede![]()
Kv ler gidiyor herhalde o yol onların yolu olabilir miAt,murat,yol ohooo![]()
Beni ihmal etme askomDetaylı temizlik yapmam lazım ramazandan önce![]()
Onun yolu yol değilKv ler gidiyor herhalde o yol onların yolu olabilir mi![]()
nasıl 5 dk o zaman emniyete ya da kaymakamlığı yahuTeeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorum
Yok değil Barguzu caddesindeyim![]()
İnşallah aşkolarim![]()
bana ne bana göre benim dediğim yerlerden birindesinTeeee Allah'ım ya bende nereye kayboldu diyorum
Yok değil Barguzu caddesindeyim![]()