• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Tebriklerrrr 🥳

İnşallah canım belki bu da bir vesiledir diyorum ...normalde diz için giderken içimden bir ses iltihaplı romatizma için git dedi doktora ...o zaman sadece diz ağrım vardı mesela ...

Öyle şaşkınım ki nerdeyse check up a girmiş gibi muayene oldum her yerden bişey cikti çok sağlıklıyim hiç hasta olmiyorum derken vücutta ki herşeyi görmüş öğrenmiş oldum inşallah onlar da tedavi edilecek ❤️

Allah razi olsun canım ilthapli romatizma hastasıydim iyice arttı ağrılarım onunla uğraşıyorum işte şükür ❤️

Aaa bende diyorum Minnak Melekler yok bayadır. Çok geçmiş olsun. Ağrıların çoktur şimdi üzüldüm 😢
Ablamda vardı. Ozon tedavisiyle azalttılar. Biraz pahalı bir tedavi devlette var mı hiç bir fikrim yok ama ağrıları geçiriyor baya baya.

İnşallah canım belki bu da bir vesiledir diyorum ...normalde diz için giderken içimden bir ses iltihaplı romatizma için git dedi doktora ...o zaman sadece diz ağrım vardı mesela ...

Öyle şaşkınım ki nerdeyse check up a girmiş gibi muayene oldum her yerden bişey cikti çok sağlıklıyim hiç hasta olmiyorum derken vücutta ki herşeyi görmüş öğrenmiş oldum inşallah onlar da tedavi edilecek ❤️

Allah razi olsun canım ilthapli romatizma hastasıydim iyice arttı ağrılarım onunla uğraşıyorum işte şükür ❤️
Çok geçmiş olsun canım :)

Okadar guzel duruyordukı begenmemek ımkansızdı tekrardan ellerine sağlık 🤗 tebrık edıyorummmm 🤗🌺

Harikaydın ki..🥰🎈bir dahakine malatya yemegi yapalım soylee kiraz yapragından

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ❤️😍

Back