- 24 Mart 2020
- 9.977
- 35.794
- 498
- 32
İyiyimm canim, sen nasılsın sağlığın nasıl ne durumdasın❤Nasılsın canim![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyimm canim, sen nasılsın sağlığın nasıl ne durumdasın❤Nasılsın canim![]()
![]()
Çok teşekkür ederiz ablacımSelam oy kulandım herkesin eline sağlık hünkar beğendi ve kayseri yağlanmasına gitti
Eline sağlık çok güzel bir sunum ve nefis görünüyorÇok teşekkür ederiz ablacım![]()
Teşekkür ederimEline sağlık çok güzel bir sunum ve nefis görünüyor![]()
![]()
Onu Kazen belirliyor:)Pro üyelik kimlere çıkıyo çekiliş mi yapıyorsunuz
Peki birinciye oy verenler arasından mı seçiliyor eğer öyleyse şu köşede pro olmayı bekleyeyimOnu Kazen belirliyor:)
Onu Kazen biliyor.Ama bildiğim kadarıyla 1. ve sonuncu arasından seçilebiliyor.Tabi başka kriterleride var:)Peki birinciye oy verenler arasından mı seçiliyor eğer öyleyse şu köşede pro olmayı bekleyeyim![]()
Hadi caniim bunu bilmiyordumOnu Kazen biliyor.Ama bildiğim kadarıyla 1. ve sonuncu arasından seçilebiliyor.Tabi başka kriterleride var:)
Başka kriterlerimde var diyor ama onları bilmiyorum.Ben inceliyorum arada öyle oluyor:)Hadi caniim bunu bilmiyordum![]()
Çok eski üyeleri falanda yapıyor mesela. Acaba neler baska kriterler merakliyizBaşka kriterlerimde var diyor ama onları bilmiyorum.Ben inceliyorum arada öyle oluyor:)
Evet çoğunluk eski üyeler ondan oylamanın başında pro olmayanlar oluyor:)Ama değişiyor bazen yenilerde alıyor bakıyorum:)Çok eski üyeleri falanda yapıyor mesela. Acaba neler baska kriterler merakliyiz![]()
Evet abla yeni birçok üye oldu pro bende farkettimEvet çoğunluk eski üyeler ondan oylamanın başında pro olmayanlar oluyor:)Ama değişiyor bazen yenilerde alıyor bakıyorum:)
para ile pro olmak yemek yapmaktan daha kolayEvet çoğunluk eski üyeler ondan oylamanın başında pro olmayanlar oluyor:)Ama değişiyor bazen yenilerde alıyor bakıyorum:)
Aynenpara ile pro olmak yemek yapmaktan daha kolay![]()
Olaya o yönden bakarsan kolay tabipara ile pro olmak yemek yapmaktan daha kolay![]()
Burası eğitim alanı :)Olaya o yönden bakarsan kolay tabi
Ama yeni şeyler öğrenmek için yemek yaparsan zevkli![]()
Kesinlikle ablaBurası eğitim alanı :)