Aynen canım Ben beklemediğim anda oluyorum,sizinde öyle olur inşaallah6.olmuşum burda ben
6 hafta mı sürecekti yarışma
Sırayla 1 er kişi öne geçersem son hafta 1.olabilirim yani dimi nasıl hesaplama ama Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım Ben beklemediğim anda oluyorum,sizinde öyle olur inşaallah6.olmuşum burda ben
Sırayla 1 er kişi öne geçersem son hafta 1.olabilirim yani dimi nasıl hesaplama ama Nevreste
bu şey değil mi yaaaa, Pınar beyaz’daki ben6.olmuşum burda ben
Umut dünyası ne yapsın:)bu şey değil mi yaaaa, Pınar beyaz’daki ben
Ben de benzer düşünceyle sonra haftalarda ilk 3’e girmiştimUmut dünyası ne yapsın:)
Sonrada 1. oldun:)Ben de benzer düşünceyle sonra haftalarda ilk 3’e girmiştim
O sayılmaz. O fasulyeydiSonrada 1. oldun:)
Bende bunda fasulye sayılır mıyım artıkO sayılmaz. O fasulyeydi
Sen artık fasulye sırığı sayılırsın daha da yaniBende bunda fasulye sayılır mıyım artık
İnşallah bakalım ❤❤Aynen canım Ben beklemediğim anda oluyorum,sizinde öyle olur inşaallah
Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımNevoooş tebrikler fasulye olup kulvardan çekileceğin için mutluyum şaka şaka harikaydın Nevreste
Teşekkür ederim aşkomTebrikler en taze fasulye aşkom Nevreste
Rica ederim aşkom❤Teşekkür ederim aşkom
Çok teşekkür ederim1 yıl kurtuldunuz bendenAma sende peşimden gelebilirsinÇok şükür yarabbel alemin Nevreste artık elendş