- 24 Eylül 2018
- 98.294
- 294.634
- 698
Dudisler varken,bu zorResim yok sadece bugün yayla çorbası,pirinç pilavı,kuru fasulye,sütlaç yaptım yazacaksın bu kadar zor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudisler varken,bu zorResim yok sadece bugün yayla çorbası,pirinç pilavı,kuru fasulye,sütlaç yaptım yazacaksın bu kadar zor mu
Heee tmm o zaman onu yazabilirimResim yok sadece bugün yayla çorbası,pirinç pilavı,kuru fasulye,sütlaç yaptım yazacaksın bu kadar zor mu
NedenBen paylaşmam banene
Yeminle nekadar üşengec bu kizResim yok sadece bugün yayla çorbası,pirinç pilavı,kuru fasulye,sütlaç yaptım yazacaksın bu kadar zor mu
Ben resimli sandım bi an yüreğime indi sonra normale döndümNeden
Fotoğraf paylaşmayacağız ki
O günkü iftar menümüzü yazacağız
Nasılsa diğer taraf sezon finalinde aşkoHeee tmm o zaman onu yazabilirim
Bebeğimmm nerdeyim benKonum attim bebeğim
Sahura 2 yumurta kırdım bittiAmacımız birbirimize fikir vermek:)Orada görüp akşam menüsü hazırlamak:)Yıllardır açıyorum o konuyu :)Ben resimli sandım bi an yüreğime indi sonra normale döndüm
Burası yenimiNasılsa diğer taraf sezon finalinde aşko
Sayfalar çoğaldıkça finallerde çoğalıyor kukriskomNasılsa diğer taraf sezon finalinde aşko
Burası mübarek sezon evvosBurası yenimi
Ben ilk gördüm çünkü yeniyim ramazandaSahura 2 yumurta kırdım bittiAmacımız birbirimize fikir vermek:)Orada görüp akşam menüsü hazırlamak:)Yıllardır açıyorum o konuyu :)
Tövbe arada uyarın günaha girmeyek kukrişimBurası mübarek sezon evvos
Sende bizi hiç takip etmiyormuşsunBen ilk gördüm çünkü yeniyim ramazanda
Geldi geldiGeldi bildirim
Kalbimde ,oylamalardaBebeğimmm nerdeyim ben
Oyy severim kalbiniKalbimde ,oylamalarda