- 24 Eylül 2018
- 97.865
- 293.776
Ben de öyleMaske,mesafe kalmadiKonu ziyaretçi sayısı normale dönmüş, tırsmıştım bir ara, site çökecek diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleMaske,mesafe kalmadiKonu ziyaretçi sayısı normale dönmüş, tırsmıştım bir ara, site çökecek diye
Ya bu saatte kahkaha attım,tövbe tövbe askoo
İçimden neler diyorum biliyorsundurTabiki öyle canım Allah in dediği olur en nihayetinde Allah hayırlı olanı yaşatsın .
Uyuz oldum sorma kafaya taktığımı bile bile
YaniBen de öyleMaske,mesafe kalmadi
Tahmin ediyorum saç yolmalinemojiİçimden neler diyorum biliyorsundur
Neyse ki sakinleşti etrafYanı
Kaçıncı defa sıçradı çekirge, topikten gidecektik
Yenileri ekledim hatta, o kesin var içlerindeTahmin ediyorum saç yolmalinemoji
akşam da yana geçtim masumiyeti izledin mi diyor arkadaş yok dedim aa onun gününü pazartesiye mi aldılar ki dedim bugünü salı saniyoreee çünkü neyin kafası buuuuYenileri ekledim hatta, o kesin var içlerinde
Senin yine iyi,bugun benim için kandil enteresanız aşko enteresanakşam da yana geçtim masumiyeti izledin mi diyor arkadaş yok dedim aa onun gününü pazartesiye mi aldılar ki dedim bugünü salı saniyoreee çünkü neyin kafası buuuu
Mübarek aretim benim be içinden geldi ise öyle olsun gelSenin yine iyi,bugun benim için kandil enteresanız aşko enteresan
Yahu bunun pinarla bir alakası falanmi var acep, rengimizi geri veriiiinBlue_Peri ,bak yine noldi
Gel ağlayalım beraberYahu bunun pinarla bir alakası falanmi var acep, rengimizi geri veriiiin
Her yer mavi, burası pembeYahu bunun pinarla bir alakası falanmi var acep, rengimizi geri veriiiin
Hayırlı kandiller çiçeğimMübarek aretim benim be içinden geldi ise öyle olsun gel
Sanada Sanada aretimHayırlı kandiller çiçeğim
Ah jeyom ya niye böyle yapıyorlar niyeeetemiz mendilim kalmamış versene ordanGel ağlayalım beraber
Benimde sarımı calmislarHer yer mavi, burası pembe
Ne kandili aşkoSanada Sanada aretim
Al kuzum Bir bilsemAh jeyom ya niye böyle yapıyorlar niyeeetemiz mendilim kalmamış versene ordan
Benimde sarımı calmislar
Ah jeyom ya niye böyle yapıyorlar niyeeetemiz mendilim kalmamış versene ordan
Benimde sarımı calmislar
Elleme onları abla kafalar güzel ellaaamNe kandili aşko
Bana kandil askoNe kandili aşko