Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe kabusLila olsa bari
Eyvah6 hafta pembe kalırsa
Herhalde acırlar
Bilmiyorum ki aşkoKorkma aşkom ya hepsi bir olur mu
Mütevazılık konusunda adeta bir idolümdür
Ne zaman yapacaklar işlemi, sen kabul edersen yaniBilmiyorum ki aşko
Valla daha yapanlada görüşmedim aşko bu da emari görmeden ezbere konuştu yani alınması gerek diye genelde öyle diyorlar ama emari görünce başlıyorlar yan çizmeyeNe zaman yapacaklar işlemi, sen kabul edersen yani
Hayırlısıyla kurtul insallah askomValla daha yapanlada görüşmedim aşko bu da emari görmeden ezbere konuştu yani alınması gerek diye genelde öyle diyorlar ama emari görünce başlıyorlar yan çizmeye
Resmen seçilmiş insanım böyle istisnalar konusunda sinirim bozuldu yaHayırlısıyla kurtul insallah askom
Biliyore ballıloşkomResmen seçilmiş insanım böyle istisnalar konusunda sinirim bozuldu ya
Biliyore ballıloşkom
Acılara yürüyor,korkmuyoruz
Tobe tobe aklıma Firdevs hanım ile ali Rıza bey gelip duruyorAcılara yürüyor,korkmuyoruz
Ya bu saatte kahkaha attım,tövbe tövbe askooTobe tobe aklıma Firdevs hanım ile ali Rıza bey gelip duruyor
İyice kafayı yedin, çağırma kötüyüTobe tobe aklıma Firdevs hanım ile ali Rıza bey gelip duruyor
Tabiki öyle canım Allah in dediği olur en nihayetinde Allah hayırlı olanı yaşatsın .İyice kafayı yedin, çağırma kötüyü
Bir anlık yanlış hareketimiz ya da dalgınlığımızla ölebiliriz de
Bunları kafaya takarsak, ohooooo
O arkadaşına da, onun hayatı ile ilgili saçma sapan videolar sen yolla. Bakalım nasıl oluyormuş, felaket senaryosu kurdurmak