- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.139
- 1.423
- 60
Hatyırlı haberlerle gel burayaEvet tiroid sorunu var zaten,kontrol olacak bir nevi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatyırlı haberlerle gel burayaEvet tiroid sorunu var zaten,kontrol olacak bir nevi insallah
Çok sori fülüzüm ben yeni okudumAaaa ama o evva yazmis bende geri kalani yazdim ama Oriana unuttum
İnşaallah cok yakinda hepiniz için tek duamBunu nasıl görmem allah razı olsun canım benim
Allah razı olsun boncuğum rabbim güzel yüreklerinizden dökülen duaları kabul etsin vesile kılsın inşallah
Allah iyilik versin canım benim ❤
Cennamm
Geçmiş olsun cennam tahliller dipcik gibi çıksın inşallah
Hayırlı güzel sonuçlar al canım benim geçmiş olsunSağolasin canım,insallah ikinci kanı verip evime gideyim,yarın tekrar geleceğim bakalım:)
Çok şükür boncuğum sağlıcakla gelsin artık bebemizçok şükür.. denetim tamam jennam
Hepimize inşallah çiçeğimBunu nasıl görmem allah razı olsun canım benim
Allah razı olsun boncuğum rabbim güzel yüreklerinizden dökülen duaları kabul etsin vesile kılsın inşallah
Allah iyilik versin canım benim ❤
Cennamm
Geçmiş olsun cennam tahliller dipcik gibi çıksın inşallah
İyiki varsınızİnşaallah cok yakinda hepiniz için tek duam
Çok şükür boncuğum sağlıcakla gelsin artık bebemiz
Amin minnoşumHepimize inşallah çiçeğim
Napiim nenosum şu müüüneyi siteden nasıl şutları onun yollarını arıyorumİiyim çocuğum sağol sen neler ediyon bakalım
selam, tanışalım mıNapiim nenosum şu müüüneyi siteden nasıl şutları onun yollarını arıyorum
sadece tanışmak istemiştimBana yurumeyiniz litfen benim yavuklum var ismi de Mune
inşallah bırseycık cıkmaz cennamHipotiroidi var zaten bende canım,bu kez açlık/tokluk bakalım dedi,ne arıyor bilmem
Vazgeçmedin hala demi tahtını ele geçircem diyonNapiim nenosum şu müüüneyi siteden nasıl şutları onun yollarını arıyorum
Ben sana diyim bu toliş varya bu tolişşselam, tanışalım mı
sadece tanışmak istemiştim
Görmesin senin yavuklun sjksjksjkBana yurumeyiniz litfen benim yavuklum var ismi de Mune
Amin canıminşallah bırseycık cıkmaz cennam
Amin canım,sağolHayırlı güzel sonuçlar al canım benim geçmiş olsun