Hayırlı gecelerSızmazsam gelirim ,şarjımöptüm siziii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı gecelerSızmazsam gelirim ,şarjımöptüm siziii
![]()
Baktım bütün sevgilileri taş gibiymis ama hee
Pembeyiz,Allah affetsin![]()
Bizimkisi sadece hayal yoksa serkay merkayda bizi düşünüyordur kesinYok tövbe![]()
Sana da canımmmmHayırlı geceler![]()
Kaslara dalıp kalma diyecektimBaktım bütün sevgilileri taş gibiymis ama hee![]()
Kendisi gibiBaktım bütün sevgilileri taş gibiymis ama hee![]()
Her yeri yandı oğlaninBizimkisi sadece hayal yoksa serkay merkayda bizi düşünüyordur kesin![]()
Doğru ya doğru hepside yakışmış yanınaKendisi gibi![]()
Her yeri yandı oğlaninBizimkisi sadece hayal yoksa serkay merkayda bizi düşünüyordur kesin![]()
Jön oldu ya değiştirir şimdi kıyafet feğiştirir gibiGördüm fena değilmiş, ayrılmışlar![]()
Gidin yatın artık rüyanızda görürsünüzDoğru ya doğru hepside yakışmış yanına![]()
Hayırlı geceler allah rahatlık versinSızmazsam gelirim ,şarjımöptüm siziii
![]()
Şuan yokmuş bilinen sevgilisi aşko,seceresini okudum iki dakikadaJön oldu ya değiştirir şimdi kıyafet feğiştirir gibi![]()
Bak bu işaret oda beni düşünüyor işteHer yeri yandı oğlanin![]()
☄
☄
☄
☄
Boşta yaniŞuan yokmuş bilinen sevgilisi aşko,seceresini okudum iki dakikada![]()
Dizideki İremle geçenlerde tıktok videosu cekmisler ben ikisinden bir şüphelendimBoşta yani![]()
Abla adam yanımda uzanmış affına sığınarakGidin yatın artık rüyanızda görürsünüz![]()
Maşallası ben varım yaŞuan yokmuş bilinen sevgilisi aşko,seceresini okudum iki dakikada![]()