- 24 Eylül 2018
- 98.556
- 295.035
- 698
Doğrudur,ben Survivor da izlemem, bilemiyorum kim kimdirBiliyorum tabi çok antipatik geliyordu bana ordayken full izledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur,ben Survivor da izlemem, bilemiyorum kim kimdirBiliyorum tabi çok antipatik geliyordu bana ordayken full izledim
DüzelsinO önce bir dizide daha oynadı adını unuttumOrada çok sevimliydi seviyordum.Burada sinir,
Abla mahsumiyet diye bir dizi başladı izledinmi bilmiyorum orda başrol hülya avşarın şoptan burnunun gözükmediği diziHangi başrol
Düzeliyor sankiDüzelsin
Bay yanlışta oynuyordu.Oysa çok sevimliydiİlker den bajsediyoruz aşko masumiyet teki
Orda şefti çok tatlıydı tatlı şefO önce bir dizide daha oynadı adını unuttumOrada çok sevimliydi seviyordum.Burada sinir,
Ben Fransız frangi kadar FransizimDüzeliyor sanki
Biliyorum canım arada izliyorumAma tamamen bakmıyorum,sinir bozucuAbla mahsumiyet diye bir dizi başladı izledinmi bilmiyorum orda başrol hülya avşarın şoptan burnunun gözükmediği dizi
Hiç duymadım onu bakayım ona daBay yanlışta oynuyordu.Oysa çok sevimliydi
Bay yanlışı izliyordum .Hiç duymadım onu bakayım ona da
Ben sana cevireyim aşko boşuna matmazel olmadıkBen Fransız frangi kadar Fransizim
Biri gitsin öbürü gelsinNasılsa pembeyiz,hakkını verelim
Sağol askom,hiccBen sana cevireyim aşko boşuna matmazel olmadık
Biri gitsin öbürü gelsin
Dizi çok güzeldi ama çabuk bitti abla ya ordaki partneriyle gerçek hayatta sevgiliydilerAynen ya
O çok yaşlı yaHaluk Bilginer de uyar
Hemen bakayımDizi çok güzeldi ama çabuk bitti abla ya ordaki partneriyle gerçek hayatta sevgiliydiler