- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Oy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inş ❤Teşekkür ederim kuzum valla çok zor şu 1 haftadır zorluyor kimse de durmuyor ağlaya ağlaya içi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inş ❤Teşekkür ederim kuzum valla çok zor şu 1 haftadır zorluyor kimse de durmuyor ağlaya ağlaya içi çıktı
Oda pek acuuu yavvvvAllahtan bitter seviyorum perişim şanslıyım
Amin canım benim Allah razı olsunOy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inş ❤
Özellikle en yoğununu alıyorum perişim acı acı oh süper oluyo kalorisi en düşük hem kafa rahatOda pek acuuu yavvvv
Çabucak çıksın rahatlasın inşallah minnakimya. Bikac tane birdende çıkabiliyor kuzum baktinmi bizim 4 dış birden çıkmıştı baya ateş yaptiAğrı kesici veriyorum arada elimden başka birşey gelmiyor napayım
AboooAfiyetler olsun yarasinnn o vakitttt limmmÖzellikle en yoğununu alıyorum perişim acı acı oh süper oluyo kalorisi en düşük hem kafa rahat
Aşağıdakiler belli de üst damağa bakmadım bilmiyorum anca sızdı inşallah kuzucum valla çok zorladı bende bakayım dedim napiyonuzÇabucak çıksın rahatlasın inşallah minnakimya. Bikac tane birdende çıkabiliyor kuzum baktinmi bizim 4 dış birden çıkmıştı baya ateş yapti
Sağol perişim benim cikilata sevmeye devamkeAboooAfiyetler olsun yarasinnn o vakitttt limmm
Uyusunda oda dinlensin sendeAşağıdakiler belli de üst damağa bakmadım bilmiyorum anca sızdı inşallah kuzucum valla çok zorladı bende bakayım dedim napiyonuz
Cikilatada bizi sevsinSağol perişim benim cikilata sevmeye devamke
Ne aldim kizNe aldın kız
Valla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadim dudise bakacaktim dahaUyusunda oda dinlensin sende
İyi yapmışsın canım benim
Ne bileyim peri sen aldın demiş bende ne aldın dedimNe aldim kiz
Sendemiiiiiigizle bari kendini de öyle bakValla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadim dudise bakacaktim daha
Sen neden biraktinE Elif_Eylul ne aldığını biliyom kafamı bozma bakkbirinci olursan yandın
TarifNe bileyim peri sen aldın demiş bende ne aldın dedim
Peynirim yok anliyormusunSen neden biraktin
Nerdn gizlicem açık saçık bakiyomSendemiiiiiigizle bari kendini de öyle bak
Ne aldın
He git git fırça geliyo şimdiValla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadim dudise bakacaktim daha