- 28 Haziran 2011
- 62.302
- 156.215
- 898
Oy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inşTeşekkür ederim kuzumvalla çok zor şu 1 haftadır zorluyor kimse de durmuyor ağlaya ağlaya içi çıktı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inşTeşekkür ederim kuzumvalla çok zor şu 1 haftadır zorluyor kimse de durmuyor ağlaya ağlaya içi çıktı
![]()
Oda pek acuuu yavvvvAllahtan bitter seviyorum perişim şanslıyım![]()
Amin canım benim Allah razı olsunOy kuzum benim kıyamam yaa ,allah yardım etsin inş❤
![]()
Özellikle en yoğununu alıyorum perişim acı acı oh süper oluyoOda pek acuuu yavvvv![]()
Çabucak çıksın rahatlasın inşallah minnakimya. Bikac tane birdende çıkabiliyor kuzum baktinmi bizim 4 dış birden çıkmıştı baya ateş yaptiAğrı kesici veriyorum arada elimden başka birşey gelmiyor napayım![]()
AboooÖzellikle en yoğununu alıyorum perişim acı acı oh süper oluyokalorisi en düşük hem kafa rahat
![]()
Aşağıdakiler belli de üst damağa bakmadımÇabucak çıksın rahatlasın inşallah minnakimya. Bikac tane birdende çıkabiliyor kuzum baktinmi bizim 4 dış birden çıkmıştı baya ateş yapti
Sağol perişim benimAboooAfiyetler olsun yarasinnn o vakitttt
limmm
![]()
![]()
Uyusunda oda dinlensin sendeAşağıdakiler belli de üst damağa bakmadımbilmiyorum anca sızdı inşallah kuzucum
valla çok zorladı bende bakayım dedim napiyonuz
![]()
Cikilatada bizi sevsinSağol perişim benimcikilata sevmeye devamke
![]()
Ne aldim kizNe aldın kız![]()
Valla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadimUyusunda oda dinlensin sende
İyi yapmışsın canım benim![]()
Ne bileyim peri sen aldın demiş bende ne aldın dedimNe aldim kiz![]()
SendemiiiiiiValla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadim![]()
![]()
![]()
dudise bakacaktim daha
![]()
Sen neden biraktin
TarifNe bileyim peri sen aldın demiş bende ne aldın dedim![]()
Peynirim yok anliyormusunSen neden biraktin![]()
Nerdn gizlicemSendemiiiiiigizle bari kendini de öyle bak
![]()
Ne aldın
He git git fırça geliyo şimdiValla bu ara yordu beni prolugun tadını cikaramadim![]()
![]()
![]()
dudise bakacaktim daha
![]()