- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılırım perişim
Valla bende kuzummBayılırım perişim
Hani cikilata sevmeyen insanlar var ya acayip imreniyorum onlara biliyon mu perişimValla bende kuzumm
Ne aldın kızBize olduda evvaya olmamis
Ooooooo kirmiziiiiiii
Bebişim ne zaman kırmızı oldun, bayagidir yazmiyorsun bizeNe aldın kız
EfemmmOoooooo kirmiziiiiiii
Sevmeyen insanmi olurya sevilmezmi allasennn kafayı yemiş olmalılarHani cikilata sevmeyen insanlar var ya acayip imreniyorum onlara biliyon mu perişim
❤❤❤❤❤❤❤Efemmm
Pazar gününden beri galiba sorma canım ya bebem dış cikariyor galiba gece gündüz huzursuzBebişim ne zaman kırmızı oldun, bayagidir yazmiyorsun bize
Cikilata zararlı ya hani ondan bizde yerken abartıyor olabiliriz peris ondan yaniSevmeyen insanmi olurya sevilmezmi allasennn kafayı yemiş olmalılar
Niye onlara imreniyorsun bakimm
Hayırlı olsun canımPazar gününden beri galiba sorma canım ya bebem dış cikariyor galiba gece gündüz huzursuz
Haaa şeker mekermi var diye düşündüm aman olmasın. Amaaaan zatı olecez ye gitsin kuzuCikilata zararlı ya hani ondan bizde yerken abartıyor olabiliriz peris ondan yani
Teşekkür ederim kuzum valla çok zor şu 1 haftadır zorluyor kimse de durmuyor ağlaya ağlaya içi çıktıHayırlı olsun canım
Ya çok geçmiş olsun bebeğim ınş çabuk atlatır bu dönemi, allah kolaylık versin ❤
Amooon yerimyaaa zor olur ağrısı varsa yavrum kıyamamPazar gününden beri galiba sorma canım ya bebem dış cikariyor galiba gece gündüz huzursuz
Allahtan bitter seviyorum perişim şanslıyımHaaa şeker mekermi var diye düşündüm aman olmasın. Amaaaan zatı olecez ye gitsin kuzu
Ağrı kesici veriyorum arada elimden başka birşey gelmiyor napayımAmooon yerimyaaa zor olur ağrısı varsa yavrum kıyamam