- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Evet canimBağırsak propleminden dolayı mı içeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canimBağırsak propleminden dolayı mı içeceksin
Tamam kanka bendende ce eeInternetim yok kanka ce eee yapıp gidiyom
Yaa su ınternet sorununa aylardır cozum bulamadık sosyalimInternetim yok kanka ce eee yapıp gidiyom
Hala gelmedımı fülüzüm yaTamam canim gitcem esime soyleyim araba bulalim gidelim
Sarma yapılsa kesin 1.olurKızlar bir pınar labne yatağında sarma, dolma yapsanızda yesek
Hayırlı olsun lapneleri özlemiştik Oy zamanı görüşürüz
Sen kendını sarma dolma dıye sartlama yinede cok guzel baska seylerde olurrKızlar bir pınar labne yatağında sarma, dolma yapsanızda yesek
Hayırlı olsun lapneleri özlemiştik Oy zamanı görüşürüz
O 1. olmazsa da ben ona ramazan kolisi yollarım gönlümün birincisi minvalinde vallaSarma yapılsa kesin 1.olur
O 1. olmazsa da ben ona ramazan kolisi yollarım gönlümün birincisi minvalinde valla
Sen kendını sarma dolma dıye sartlama yinede cok guzel baska seylerde olurr
Nevosum nasılsınElif'im
Tercıhlerde cesıt cesıt mıiş sende kıyamadım sımdıValla bebeler istedi ben değil Kız sarma oğlan dolma seviyor Yapan kazanır bende
Bugun azda olsa çıktım canım ama beni mutlu etmediHala gelmedımı fülüzüm ya
Tercıhlerde cesıt cesıt mıiş sende kıyamadım sımdı
Pınar kadar iyi bir sponsormuşsunO 1. olmazsa da ben ona ramazan kolisi yollarım gönlümün birincisi minvalinde valla
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevosum nasılsın
Rahatlamamıssın belli fülüzümBugun azda olsa çıktım canım ama beni mutlu etmedi
Hem lezzetli hem pratikYaşasın yemek yemek ve pınar labneli yemek yarışmaları o yüzden
Aynen canimRahatlamamıssın belli fülüzüm