teşekkür ederiz,size de iyi bayramlarherkesin eline emegine saglikkk hayirli bayramlar dilerim..
Ne olduki koluna,ay hicbiseyden haberim yokCanım kolun nasıl oldu ?Nevreste
Ağrıyor diyordu canım, merak ettim bende geçti mi diye.Ne olduki koluna,ay hicbiseyden haberim yok
Tamam kuzum inşallah geçmiştir.Ağrıyor diyordu canım, merak ettim bende geçti mi diye.
İnşallah canımTamam kuzum inşallah geçmiştir.
teşekkür ederim balım kaymağım
Önde götürüyorsun ya hangi yarışma ne zaman bitiyor bilmiyorumaaa bitti mi anket oleyyy
teşekkür ederim hemşom
İyiyim canımsın sağol stresten oldu galiba:)Canım kolun nasıl oldu ?Nevreste
Geçmiş olsun ablaİyiyim canımsın sağol stresten oldu galiba:)
Aklımdakini yapınca geçti:)
Yada ilaç iyi geldi
Canım ben bir şeye üzülünce mutlaka bir yerim tutulur:)Geçmiş olsun abla
Dün bir yazı okudum insanın korkuları kaygısı yada işte yaşadığı sıkıntılar a bagliymis sağlık sorunları
Gerçekten de benim ki doğru çıktı sinüzit sürekli baskilanma rahat hareket edemem yönetilme falan gibi bişey yazıyordu gerçekten de öyle olduguni düşünüyorum
Evlenene kadar yoktu çünkü
İşte yaşadığın stres sebebine göre vücut değişik yerlerde sıkıntı yazıyormuş demek istediğim o herşey biziom moralimize bağlarCanım ben bir şeye üzülünce mutlaka bir yerim tutulur:)
Çok yaşadım:)
Geçmiş olsun dikkat et:)
Canım babamı çok özledim.mezarlığa gitmek istiyordum .Ama durumlar malum:)İşte yaşadığın stres sebebine göre vücut değişik yerlerde sıkıntı yazıyormuş demek istediğim o herşey biziom moralimize bağlar
İnşallah sıkıntı n son bulsun
Rabbim yerinde dinlendirsin hep üzüntüden oluyor zatenCanım babamı çok özledim.mezarlığa gitmek istiyordum .Ama durumlar malum:)
Cuma eşim götürdü rahatladım.Dün tamamen ağrı kesildi:)
Amin canım sağol:)Rabbim yerinde dinlendirsin hep üzüntüden oluyor zaten
Gelmiş,geçmiş olsun güzelciğim benimİyiyim canımsın sağol stresten oldu galiba:)
Aklımdakini yapınca geçti:)
Yada ilaç iyi geldi