- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Bizim yarışma bitmez sadece az gezeceğizTam da konular yemekler ilgimi çekmişkene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yarışma bitmez sadece az gezeceğizTam da konular yemekler ilgimi çekmişkene
Başlıklar birbirine yakın ya anketleri görüyom ben bunu oylamıştım sanki yaa oluyom hepBizim yarışma bitmez sadece az gezeceğiz
Beyin jimnastiği yaptırıyoruz fena mı olduBaşlıklar birbirine yakın ya anketleri görüyom ben bunu oylamıştım sanki yaa oluyom hep
Hepimizden çokdeynepnaz çorba yapacakmıydın Sofrada hepimizden çok oy aldın belki gaza gelmişsindir
Bütün gün işte hesap kitap yapıyoz bi de kkdan darbe yiyoz alacağınız olsunBeyin jimnastiği yaptırıyoruz fena mı oldu
Tamam senden değil anladıkHepimizden çok
Neyse az kaldı kafanızı karıştırmayacağızBütün gün işte hesap kitap yapıyoz bi de kkdan darbe yiyoz alacağınız olsun
iyi gezdik bu ay valla Corona bile yildirmadi bizi kafalar oldu bir milyonSeyyah gibi geziyonuz anam ,ümmet hızınıza yetişemiyo yeminle
Ama çok eğlendik yalansa söyleyiniyi gezdik bu ay valla Corona bile yildirmadi bizi kafalar oldu bir milyon
9 yarışma yapmışsınız maşallah kulağıma geldiiyi gezdik bu ay valla Corona bile yildirmadi bizi kafalar oldu bir milyon
Kazansaydim çok daha egleneceğidüümAma çok eğlendik yalansa söyleyin
Yaptık valla hizimiza yetisene aşk olsun sen niye katilmadin buna katıl9 yarışma yapmışsınız maşallah kulağıma geldi
Orası öyle canım hayırlısı artık:)Kazansaydim çok daha egleneceğidüüm
Amaaa iyi oldu iyi bu zor günlerde eğlence oldu bize
Hayırlısı ablam ortam güzel daha ne olsunOrası öyle canım hayırlısı artık:)
Sunumu yapamadan o yemeğin yerinde yeller eserYaptık valla hizimiza yetisene aşk olsun sen niye katilmadin buna katıl