- 21 Ocak 2018
- 8.232
- 20.227
- 32
Alla alla ben herkes katilir buna demistim neyssseAynen gelmesi lazım ama o kadar isteyen olmadı:)Oysa labne çok yakıştı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla ben herkes katilir buna demistim neyssseAynen gelmesi lazım ama o kadar isteyen olmadı:)Oysa labne çok yakıştı:)
Labneden çorba olmaz deniyor:)Bence yoğurt,süt ve krema koyduğumuz tüm çorbalara uyar :)Alla alla ben herkes katilir buna demistim neyssse
Evet bencede sonucta labne tadi yogurda suzme yogurda benzer bisey abes durmayacaktir :)Labneden çorba olmaz deniyor:)Bence yoğurt,süt ve krema koyduğumuz tüm çorbalara uyar :)
Aynen durmadı zaten:)Biz denedik değil mi şekercimEvet bencede sonucta labne tadi yogurda suzme yogurda benzer bisey abes durmayacaktir :)
Makro kimsenin çorba da efsane olmuş yaa makro bile beğenmiş
valla yunus balığı gibi arada görünüyo oMakro kim
Pınar üyeliği:)valla yunus balığı gibi arada görünüyo o
pınarın bişeysi ama neysi çözemedik
şimdi anladımPınar üyeliği:)
1. olmasamda olurşimdi anladım
Şimdi tekrardan baktım da teşekkür konuşmanı da beğenmiştir kesinŞimidye kadar ilk defa beğeni yapmış havamı atayım 8Yarışma geçmiş öhöööömmmm
bana da sebo için teşekkür etmiştiŞimidye kadar ilk defa beğeni yapmış havamı atayım 8 yarışma geçmiş öhöööömmmm
Çorba mı beğenmemiş mi yaniŞimdi tekrardan baktım da teşekkür konuşmanı da beğenmiştir kesin
İyi hadi:)bana da sebo için teşekkür etmişti
O kdr dikkat ettim yazarken yanlış anlama diye.. bütünü beğendi hepsini hepsiniÇorba mı beğenmemiş mi yani
Yok ya takılıyorum canım:)O kdr dikkat ettim yazarken yanlış anlama diye.. bütünü beğendi hepsini hepsini
Neyse sona geldik artıkSeyyah gibi geziyonuz anam ,ümmet hızınıza yetişemiyo yeminle
Tam da konular yemekler ilgimi çekmişkeneNeyse sona geldik artık