• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Alışveriş merkezinde çalışıyorum mağazayı kapatıyoruz iyi akşamlar diye bir ses geldi bende iyi akşamlar dedim sanki bana demişler gibi bir döndüm Talat bulut millet ona diyor 🤣 bende ağzımı kapadim ay kusura bakmayın bende üstüme alındım deli gibi dedim güldüm sonra geldi yanıma sarıldı olsun ne olacak sanada iyi akşamlar olsunnhepmize olsun dedi 😂😂

Alışveriş merkezinde çalışıyorum mağazayı kapatıyoruz iyi akşamlar diye bir ses geldi bende iyi akşamlar dedim sanki bana demişler gibi bir döndüm Talat bulut millet ona diyor 🤣 bende ağzımı kapadim ay kusura bakmayın bende üstüme alındım deli gibi dedim güldüm sonra geldi yanıma sarıldı olsun ne olacak sanada iyi akşamlar olsunnhepmize olsun dedi 😂😂
Oooo buda güzelmiş :rolleyes: :KK70:

Sunumu çok güzel olmuş:)Herkeste çok seviyor:)
Geçen yıl 1. olmadı ama:)
Aynen güzel sunmuş kerata:KK45:
Bugün aklıma geldi önceden cantan3m idi adı ben demiştim neden o ad değiştir diye.Sonra C A N O C A N O oldu.Yaptığımız yemekleri yazdığımız topik vardı orada karşılaşıyorduk.

Aynen güzel sunmuş kerata:KK45:
Bugün aklıma geldi önceden cantan3m idi adı ben demiştim neden o ad değiştir diye.Sonra C A N O C A N O oldu.Yaptığımız yemekleri yazdığımız topik vardı orada karşılaşıyorduk.
Aynen siz genelde bir konu vardı orada takılıyordunuz:)
Sonra buraya transfer oldunuz :KK200: :KK68:

Back
X