- 2 Aralık 2015
- 31.716
- 105.704
- 598
Bu ne hız, ışık hızıyla mı içtinUnutmuştum kalkıp içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne hız, ışık hızıyla mı içtinUnutmuştum kalkıp içtim
İlaçlarını unutma canımMinnosprenses seni bekliyorum, gel ilacı hatırlatta içeyim
Suyum önümde ilacımın yeri belli attım ağzıma geldimBu ne hız, ışık hızıyla mı içtin
GeçmediHala geçmedi mi:/
Oooo buda güzelmişAlışveriş merkezinde çalışıyorum mağazayı kapatıyoruz iyi akşamlar diye bir ses geldi bende iyi akşamlar dedim sanki bana demişler gibi bir döndüm Talat bulut millet ona diyor bende ağzımı kapadim ay kusura bakmayın bende üstüme alındım deli gibi dedim güldüm sonra geldi yanıma sarıldı olsun ne olacak sanada iyi akşamlar olsunnhepmize olsun dedi
Ya bir şey dokundu ya da üşüttün ayağına ve karnına sıcak su torbası koy:/Geçmedi
Koydum canım. Sabaha geçer inşallah, geçmezse eniştemi arayacağımYa bir şey dokundu ya da üşüttün ayağına ve karnına sıcak su torbası koy:/
Aynen güzel sunmuş kerataSunumu çok güzel olmuş:)Herkeste çok seviyor:)
Geçen yıl 1. olmadı ama:)
Baş ağrısı falan var mı?Koydum canım. Sabaha geçer inşallah, geçmezse eniştemi arayacağım
Usuttun herhalde iki günde hava birden serinlediKoydum canım. Sabaha geçer inşallah, geçmezse eniştemi arayacağım
Ne inatçı çıktı. Nane limondu ilaçtı geçmesi lazımdıKoydum canım. Sabaha geçer inşallah, geçmezse eniştemi arayacağım
Aynen siz genelde bir konu vardı orada takılıyordunuz:)Aynen güzel sunmuş kerata
Bugün aklıma geldi önceden cantan3m idi adı ben demiştim neden o ad değiştir diye.Sonra C A N O oldu.Yaptığımız yemekleri yazdığımız topik vardı orada karşılaşıyorduk.
Yok, sadece midede ekşimeBaş ağrısı falan var mı?
Yarına geçer inşaallahYok, sadece midede ekşime
Sorma Deynep’im, mahvetti 1 günde beniNe inatçı çıktı. Nane limonu ilaçtır geçmesi lazımdı
İnşallah canımYarına geçer inşaallah
Annem de aynı seninle aynı olmuştu. Bugün görüşmüştüm. Gaz da var diyordu.Yok, sadece midede ekşime
Dün gece kadir gecesi diye iftardan sonra gusül tazeledim. Hava soğuk demeden de ibadete geçtim, çorap giymedim, saçımı kurutmadan bağladım salak gibi.Usuttun herhalde iki günde hava birden serinledi
Gaz yok, 2 saat evvel safra çıkardım biraz. Ama rahatlama olmadıAnnem de aynı seninle aynı olmuştu. Bugün görüşmüştüm. Gaz da var diyordu.