- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Ama bak 2 haftadır atağa geçtin demek doğru yoldasınZatı bu kk beni daha çok hiç begenmiyor kusum onlara
Evet bunada şükür abla iyi oy aldım yine napalim başka sefere artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bak 2 haftadır atağa geçtin demek doğru yoldasınZatı bu kk beni daha çok hiç begenmiyor kusum onlara
Evet ya encokta bu memnun ediyor teselli ediyor beni abla senin de önerilerin sayesinde çok sagol ablammAma bak 2 haftadır atağa geçtin demek doğru yoldasın
Daha güzel olacak inşaallahEvet ya encokta bu memnun ediyor teselli ediyor beni abla senin de önerilerin sayesinde çok sagol ablamm
Senin oyun da çok iyi canım, tarifin de ,sunumun da çok güzel, pınar beyazda ikimizde 4 haftaya da katılıp kazanamamıştık, sarılıp ağlamıştık seninle inşallah bundan sonraki herhangi bir Pınar yarışmasında sen de kazanırsınZatı bu kk beni daha çok hiç begenmiyor kusum onlara
Geldi az evvelPeki gelen giden var mı
Hadi yaa hayırlı haberlerini ,hayırlı zamanda alalım inşallah canımGeldi az evvel
İnşallah canım benimHadi yaa hayırlı haberlerini ,hayırlı zamanda alalım inşallah canım
İnşallah abla umudumu getirdin yerineDaha güzel olacak inşaallah
Ayyy evetyaaa sen kırdın şeytanın bacağını darısı banaSenin oyun da çok iyi canım, tarifin de ,sunumun da çok güzel, pınar beyazda ikimizde 4 haftaya da katılıp kazanamamıştık, sarılıp ağlamıştık seninle inşallah bundan sonraki herhangi bir Pınar yarışmasında sen de kazanırsın
Kuzum beniiim hayırlısı duamdasin aklımdasın hepGeldi az evvel
Çok sağolasın canım ❤ ben de sizin için aynı şeyleri hissediyorum, sizin de kazanmanızı en az kendim kadar istiyorum aynen öyle canım , senin gerçek yarışmalarda 1.liklerin var ,ne mutlu sana sponsor yarışmalarında da alırsın en kısa zamanda inşallah canım dediğin gibi ,oylarımız yükseldi iyice ,çabalarımız karşılıksız kalmıyor yüksek oy almak bile mutlu ediyorİnşallah abla umudumu getirdin yerine
Ayyy evetyaaa sen kırdın şeytanın bacağını darısı bana
Ama inan kalben söylüyorum çok mutlu oldum senin için çünkü ben bu sponsor yarışmalarında evet baya fazla katılımim oldu hiç kazanamadim ama enazindan sponsor haricindeki yarışmalarda iki kez kazanmisligim var ,senin bu ilk herhalde oyuzden almana inan çok mutlu oldum keyifle afiyetle ye inşallah
Zaten hepimiz çok iyiyizki oylar bukadar yükseldi 100 un üzerine çıktı bence bu çok iyi hepimiz için
CanimsinnnnnÇok sağolasın canım ❤ ben de sizin için aynı şeyleri hissediyorum, sizin de kazanmanızı en az kendim kadar istiyorum aynen öyle canım , senin gerçek yarışmalarda 1.liklerin var ,ne mutlu sana sponsor yarışmalarında da alırsın en kısa zamanda inşallah canım dediğin gibi ,oylarımız yükseldi iyice ,çabalarımız karşılıksız kalmıyor yüksek oy almak bile mutlu ediyor
Allah razı olsun canımKuzum beniiim hayırlısı duamdasin aklımdasın hep
Sendende kuzumAllah razı olsun canım
Ben de iyiyim askomİyiyim aşkom sen nasılsın
İyi akşamlar cancağzımYaksamlar
Sana da iyi akşamlar cancağızımİyi akşamlar cancağzım
Sütlü bayram tatlılarına mı geçsek cancağzımSana da iyi akşamlar cancağızım
Bence de cancağızımSütlü bayram tatlılarına mı geçsek cancağzım