Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah vardır yaaaaaa
Baska bişey konuşulmadı ayşom belki doktora gider öğreniriz. Herşey mümkün allahın izniyleHa onu gördüm, dün yazmıştı. test yaptım negatif diye ama belli de olmaz
Hayat mucizelere gebe ❤Ay hadi inşallah vardır yaaaaaa
Kız şimdi şaşıracak noluyo iki dakka gittim diyeyasminsay beni bul
yasmini görseydim sorardım. TühKız şimdi şaşıracak noluyo iki dakka gittim diye
Doktora falan mı gitsen ?Aynıyım cancağzım
Belki test yapar yenidenBen de Sabah bi girdim 2 dk. perlshine‘a beğeni attım çıktım. uykuya Devam ettim
yasmini görseydim sorardım. Tüh
Deme öyle ya. Oylamada da öyle dedin geriye düştün. O kadar dua ediyoruz senin için bugün olmasa da yakında olacak Allahın izniyle. Ama çok umutluyuz inşallah boşa çıkmazBen pek umutlu değilim ama, inşallah canım
Senin 2.ile aranda nerdeyse 100 oy vardı canım, ona rağmen kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun bizim aramızdaki fark azBeybiiiii süresi mi kaldı artık tatlıda bende inanamamıştım son güne kadar
Yaa ne bilim beybiSenin 2.ile aranda nerdeyse 100 oy vardı canım, ona rağmen kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun bizim aramızdaki fark az
İlk bildirimde oy kullanımı çok oluyor. O yüzden şekilleniyor durum. Fark bayağı olduğu için 2.bildirim olmaz herhalde. Bundan sonra gelen oylar damla ile olur çok ta değişmez büyük ihtimalle.Senin 2.ile aranda nerdeyse 100 oy vardı canım, ona rağmen kendi kendine heyecan yaratmaya çalışıyordun bizim aramızdaki fark az
Aklıma şey geldi.
Ben küçüktüm.Bir yere misafirliğe gitmiştik.Eve gitmek için dış kapıyı açtım.Kapıyı açtım sınra hızlıca kapattım.Kapıda bir adam yatıyordu
Hiç unutmuyorum ya
Ayyyyy ne kotü bir durumYan komşunun oğlu içip sızmışBayağı güzel yatıyordu
Hayırlısı canım, anket kapanana kadar her şey olabilir yine deİlk bildirimde oy kullanımı çok oluyor. O yüzden şekilleniyor durum. Fark bayağı olduğu için 2.bildirim olmaz herhalde. Bundan sonra gelen oylar damla ile olur çok ta değişmez büyük ihtimalle.
Töbeler olsun misillemeydi oEvva bir ara mutfak faresi miii ne okudum başıma geleneee senden bunu duyacakmiydim cok takiliyon sen bu Minik Duduklu Tencere minnooklaaaa
Okudum şimdiEvva senle bana diyor