- 8 Haziran 2013
- 57.069
- 151.581
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıyım cancağzımNasil oldun cancağızım? yasminsay
İnşallah canımyasminsay geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlara vesiledir
Günaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canımGünaydınlar herkese
Ben pek umutlu değilim ama, inşallah canımGünaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım
Hayırlı olsun canım, kazandınGünaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım
Daha yarın geceye kadar süre var canım, belli olmazHayırlı olsun canım, kazandın
İnşallah canım, çok mutlu olurum öyle bir haber verirsen ❤Ben pek umutlu değilim ama, inşallah canım
Yasi doktora gitmeyi düşünüyon muBen pek umutlu değilim ama, inşallah canım
Beybiiiii süresi mi kaldı artık tatlıda bende inanamamıştım son güne kadarDaha yarın geceye kadar süre var canım, belli olmaz
Nerde yaaa? Ben neden bulamadım?Günaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım
Kız günü geçmis, birde midesi kötü ya o yaziyo testi negatifti,Ay ben meraktan ölürüm şimdi yasminsay a biri ulaşsın lütfen
Ha onu gördüm, dün yazmıştı. test yaptım negatif diye ama belli de olmazKız günü geçmis, birde midesi kötü ya o yaziyo testi negatifti,