Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıyım cancağzım
İnşallah canım
Günaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canımGünaydınlar herkese![]()
Ben pek umutlu değilim ama, inşallah canımGünaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım![]()
Hayırlı olsun canım, kazandınGünaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım![]()
Daha yarın geceye kadar süre var canım, belli olmazHayırlı olsun canım, kazandın![]()
İnşallah canım, çok mutlu olurum öyle bir haber verirsenBen pek umutlu değilim ama, inşallah canım![]()
Yasi doktora gitmeyi düşünüyon muBen pek umutlu değilim ama, inşallah canım![]()
Beybiiiii süresi mi kaldı artıkDaha yarın geceye kadar süre var canım, belli olmaz![]()
Nerde yaaa? Ben neden bulamadım?Günaydın canım ❤ diğer mesajlarında bir şeyler gördüm, Inşallah hayırlı haberler verirsin canım![]()
Kız günü geçmis, birde midesi kötü ya o yaziyo
Ha onu gördüm, dün yazmıştı. test yaptım negatif diye ama belli de olmazKız günü geçmis, birde midesi kötü ya o yaziyotesti negatifti,
![]()