- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Periliçem hatta oHee bende peri olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Periliçem hatta oHee bende peri olunca
Niye gı allahın de bağaAyyy fare deme gıı
Oda ben olam gıPeriliçem hatta o
Kız allah seni sende periymişin yaOda ben olam gı
Suan oturduğum daireye tasındıktan tam 1 hafta sonraydı. Daire kapımı actım kapımın onunde lagım faresi hemde 4.kat dusunun.. Nasıl cıktıi bu kata hıc bılmıyorm.. O gun bugun dur acaıp huylanırım adını bile duymak etkiliyor benıNiye gı allahın de bağa
Cık cık cık cok ayıp cokKız allah seni sende periymişin ya
Ayy bende olsam bende etkilenirimSuan oturduğum daireye tasındıktan tam 1 hafta sonraydı. Daire kapımı actım kapımın onunde lagım faresi hemde 4.kat dusunun.. Nasıl cıktıi bu kata hıc bılmıyorm.. O gun bugun dur acaıp huylanırım adını bile duymak etkiliyor benı
Sende peri ol periliçe ol sanada yakışırCık cık cık cok ayıp cok
Ay bende bende yat yevve dedi avmcaEvva ben iki gündür kardeşim helikopter dinliyorim
Ay bende bende yat yevve dedi avmca
Bende hareketlerini çok sevdim ama kız sinir oldgum birine benziyor olması dışında suçu yokBu kız çok tatlı ya rsi yok cidden
Hemde oyle boyle degıl bacım. Kapının onunde cop vardı. Onuda atacaktım inerken. Kapıyı actım cop posetının altına bısey gitti. Dedımkı ne acaba kuş felan mı catıdnmı dustu. Egıldım tam gozkmuyor. Kulaklarını goruyorum eyyyvah dedım kesin fare. Neyse karsı Komsunun cocukları geldı asagıdan.. Cocuklara dedım ki galıba fare var posetın altında. Evet dediler. Ayy neye ugrdıgımı sasırdım . Bide inanılmaz buyuktu. Ben asla dokunamam zaten. Alt komsu geldı o cıkardı dısarı. Allahtan dıs kapıyı acınca ıceri girmedi.Ayy bende olsam bende etkilenirim
Aaa cidden çok benziyor aynj kişidenmi bahsediyoruzBende hareketlerini çok sevdim ama kız sinir oldgum birine benziyor olması dışında suçu yok
Olamaz bence benim bahsettiğim kisi burda yaşıyorAaa cidden çok benziyor aynj kişidenmi bahsediyoruz
Ay kötü olmuş ya benimde böceklere falan fobim var çok beterHemde oyle boyle degıl bacım. Kapının onunde cop vardı. Onuda atacaktım inerken. Kapıyı actım cop posetının altına bısey gitti. Dedımkı ne acaba kuş felan mı catıdnmı dustu. Egıldım tam gozkmuyor. Kulaklarını goruyorum eyyyvah dedım kesin fare. Neyse karsı Komsunun cocukları geldı asagıdan.. Cocuklara dedım ki galıba fare var posetın altında. Evet dediler. Ayy neye ugrdıgımı sasırdım . Bide inanılmaz buyuktu. Ben asla dokunamam zaten. Alt komsu geldı o cıkardı dısarı. Allahtan dıs kapıyı acınca ıceri girmedi.
Olamaz bence benim bahsettiğim kisi burda yaşıyor
Burda dediğm benle aynı şehirde kk da değil
Ay kötü olmuş ya benimde böceklere falan fobim var çok beter