EğlenmiyorsunArada tribin geliyorBen sizler gibi değilim, ama çirkefleşmeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EğlenmiyorsunArada tribin geliyorBen sizler gibi değilim, ama çirkefleşmeyeceğim
Sen gelmeBende gelirim. Kumdam kale yaparız
Aynen çokFirdevs hanım gibi hırslı bu
Sen gelme
Sezon açılsın Algida şemsiyesi bendenNe zaman gidiyoruz
Evet, eğlenmiyorumEğlenmiyorsunArada tribin geliyor
Garip Kalmış aynenYorumlar harika damat kurbanlık koyun gibi bakıyor yazmış biri
Herkes kendince haklıdır illaki abla ama kendi adıma konuşayım hiç rahat değildim kazandıktan sonra ama bitti buda şükürEğlencemizi alıyorlar değil mi2 yıldır yapıyorum ilk defa böyle tepkiler geliyor
FarkındayımEvet, eğlenmiyorum
Tripliyim, ama eskisi kadar değil
Oysa yanlış bir durum yok ortadaHerkes kendince haklıdır illaki abla ama kendi adıma konuşayım hiç rahat değildim kazandıktan sonra ama bitti buda şükür
Plajdaki A101’den de nevaleleri alırımSezon açılsın Algida şemsiyesi benden
Ama be şehriyelisini yaparım mavişim pirinçli hiç yapmadım eminim oda çok güzeldir sende çok güzel yapmış sunmuşsun normal yani bu kadar oy ❤Bende çok severim
Bende mavi termos var buzun icine basabiliriz le colayiPlajdaki A101’den de nevaleleri alırım
Katılamaz diye kural yok o yüzdende sıkıntı olmamalı bence abla illaki birileri kazanıyorOysa yanlış bir durum yok ortada
Yaa benn icmemBende mavi termos var buzun icine basabiliriz le colayi
Aynen canım ben 1.5 yıl fasulye kaldım.Defalarca katıldım hiç sorun olmadıKatılamaz diye kural yok o yüzdende sıkıntı olmamalı bence abla illaki birileri kazanıyor