Ne yaptın alıntıya dağılmışKahretsin hiç değişmiyorum
Mıçtı heyecandanNe yaptın alıntıya dağılmış
Ne yaptın alıntıya dağılmış
mahvettiBu ne be
Geçen haftalarda da böyle oldu canım , değişti bazılarında sonlara doğru ,kimin kısmetiyse o alacakYok canım, böyle gider
Bakim evet toplamışsınmahvetti
Çok teşekkür ederim canımSunum çok harikaydi yazamadim konuna ellerine sağlık
Ama sunumun çok güzel canım iştah açıcıGeçen haftalarda da böyle oldu canım , değişti bazılarında sonlara doğru ,kimin kısmetiyse o alacaksen kazanırsın da çok sevinirim ben de 1 yıldır katılıyorum, hiç kazanamadım ,eğlence,hobi ,karantina hayatıma bir renk olsun diye katılıyordum, aldığım oylar beni mutlu ediyordu, sonra 1 yıldır katılıyorum, hiç ilk 3te olamadım diye düşünmeye başladım, 4. Ve 5. Oldum en fazla bu sefer böyle yüksek oy almak çok mutlu etti beni
Eski ben olsam, hırs yapar, çirkefe bağlardım. Alıştım artık, relaks takılmak en iyisi.Geçen haftalarda da böyle oldu canım , değişti bazılarında sonlara doğru ,kimin kısmetiyse o alacaksen kazanırsın da çok sevinirim ben de 1 yıldır katılıyorum, hiç kazanamadım ,eğlence,hobi ,karantina hayatıma bir renk olsun diye katılıyordum, aldığım oylar beni mutlu ediyordu, sonra 1 yıldır katılıyorum, hiç ilk 3te olamadım diye düşünmeye başladım, 4. Ve 5. Oldum en fazla bu sefer böyle yüksek oy almak çok mutlu etti beni
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun güzellikler..Ellerinize sağlık hepsi birbirinden iştah kabartıcı duruyordu. Yuvalama ve Lebeniye favorilerim oldu
Ne yaptın alıntıya dağılmışKahretsin hiç değişmiyorum
Neynnn
Aaaa ne olmuş burda
Ne yaptın alıntıya dağılncmış
Gaç gaç totoya bağma bağmaAaaa ne olmuş burda
[/QUOTE][QUOTE="yasminsay, post: 68102169, member: 843276"enim ii
[/QUOTE]
Salı akşamı gelirim o vakitGaç gaç totoya bağma bağma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?