How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Yok canım, böyle gider 🎈🤗😍
Geçen haftalarda da böyle oldu canım , değişti bazılarında sonlara doğru ,kimin kısmetiyse o alacak 😌 sen kazanırsın da çok sevinirim 🥰 ben de 1 yıldır katılıyorum, hiç kazanamadım ,eğlence,hobi ,karantina hayatıma bir renk olsun diye katılıyordum, aldığım oylar beni mutlu ediyordu, sonra 1 yıldır katılıyorum, hiç ilk 3te olamadım diye düşünmeye başladım, 4. Ve 5. Oldum en fazla 😌 bu sefer böyle yüksek oy almak çok mutlu etti beni 🤗

Geçen haftalarda da böyle oldu canım , değişti bazılarında sonlara doğru ,kimin kısmetiyse o alacak 😌 sen kazanırsın da çok sevinirim 🥰 ben de 1 yıldır katılıyorum, hiç kazanamadım ,eğlence,hobi ,karantina hayatıma bir renk olsun diye katılıyordum, aldığım oylar beni mutlu ediyordu, sonra 1 yıldır katılıyorum, hiç ilk 3te olamadım diye düşünmeye başladım, 4. Ve 5. Oldum en fazla 😌 bu sefer böyle yüksek oy almak çok mutlu etti beni 🤗
Ama sunumun çok güzel canım iştah açıcı 😍 o yüzden çekişme var 🤷‍♀️

Eski ben olsam, hırs yapar, çirkefe bağlardım. Alıştım artık, relaks takılmak en iyisi.
Olursa olur diyeceğiz, olmaz ise nasibimizde değil diyeceğiz.🤷🏻‍♀️
Sunumun çok çok başarılı, rahat ol 🤗🎈😍

Kahretsin hiç değişmiyorum :KK53:
Ne yaptın alıntıya dağılmış :KK70:
[/QUOTE]

[QUOTE="yasminsay, post: 68102169, member: 843276"enim ii 🤣🤣
[/QUOTE]
Aynen :KK53:

Ne yaptın alıntıya dağılncmış :KK70:

[QUOTE="yasminsay, post: 68102169, member: 843276"enim ii 🤣🤣
[/QUOTE]
Aynen :KK53:
[/QUOTE]
Hep telefonun suçu sürekli bir yerleri tikladigi için ya kopyaliyor yada metin secip siliyor :63:

Back