- 22 Temmuz 2017
- 44.622
- 132.275
- 598
Adamı yerle yeksan ettinBugün öyle bir dokturdum ki eşime yutkindu sadece
Birde şey dedi eski devletler hep böyle yikilirmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı yerle yeksan ettinBugün öyle bir dokturdum ki eşime yutkindu sadece
Birde şey dedi eski devletler hep böyle yikilirmis
Miniğim bir geli bir gidiKaynatadan çekmek deyince, Minik Duduklu Tencere minnakım nerede?
GeldiMiniğim bir geli bir gidi
Ama haketti az daha onun da kafaisna yatacakti o fikirAdamı yerle yeksan ettin
Sabaha unutmaz inşallahAma haketti :
Gördüm keşke eskisi gibi gelse beni buraya o getirmişti biliyonmu yeri bende ayrıdır ❤
Öyle tabiki balimm aminnn Rabbim hep korusun citlonbigimOyy perişim çok şükür geçici allah başka dert vermesin inaşllah bende sana kıyamam
BurdayimMiniğim bir geli bir gidi
Perişim benimÖyle tabiki balimm aminnn Rabbim hep korusun citlonbigim
Miniğim nasılsın iyimisin inşallahBurdayim
Seni getirdim de şu blue gonderemedim surdanGördüm keşke eskisi gibi gelse beni buraya o getirmişti biliyonmu yeri bende ayrıdır ❤
Ooo ben gelmeden o vardı sen ona kıyamazsınSeni getirdim de şu blue gonderemedim surdan
İnşallah daha iyi olacagim doktorum iğne ile geçecek ağrıların dediMiniğim nasılsın iyimisin inşallah
İnşallah sabaha unutmasa da babası arayınca unutacak diye odum kopuyorSabaha unutmaz inşallah
Hadi inşalllah şifa olsun dert tasan ağrın sızın kalmasın inşallahİnşallah daha iyi olacagim doktorum iğne ile geçecek ağrıların dedi
Sen nasılsın
Amin inşallah tüm hastalarınHadi inşalllah şifa olsun dert tasan ağrın sızın kalmasın inşallah
AminAmin inşallah tüm hastaların
Daha 2 gün var canım ,hiiiç belli olmazpearlshine ne dedim ben sana
Candır oGördüm keşke eskisi gibi gelse beni buraya o getirmişti biliyonmu yeri bende ayrıdır ❤