Fark ettim canımDelirdi yine ondan
Allah korusun kimse sevdiklerinden mahrum kalmasın inşallahFark ettim canım
Amiiiin,Allah korusunAllah korusun kimse sevdiklerinden mahrum kalmasın inşallah
Kesin gelirsiniz. İlk çocuğa ben de biraz zor sahip oldum ondan anlarım beklemek ne demek.Ayy baloncugummmm unutmadıgın için sagolasınnRedGirl eveet kuzu doguma gıderken unutma bıze dua etmeyı ınsallah o heyecanda aklına gelırız
Cansın sen sagol canım benimKesin gelirsiniz. İlk çocuğa ben de biraz zor sahip oldum ondan anlarım beklemek ne demek.
Neyin var canımCanım hicbirsey yapmak istemiyo nedense
Amin
Yasemin Sakallıoğlu on Instagram: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge"
469K likes, 15K comments - yasemoz88 on May 2, 2021: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge".www.instagram.com
Inş nevoşum yaa kendimi iyi hissetmek istiyorumMaksimum 1 aya toparlar canım şifa olsun
Şifa olsun yasminim ...minik iki dilim çabucak erimiştir.İftarda pizzayı fazla kaçırdım (2 küçük dilim).
Kendimi çatlayacak gibi hissediyorum
Çok şükür eridi ablam, bir ara nefesim kesilecek sandımŞifa olsun yasminim ...minik iki dilim çabucak erimiştir.
Ramazan'da mideler küçülüyorÇok şükür eridi ablam, bir ara nefesim kesilecek sandım
Keşke ablacığımRamazan'da mideler küçülüyorkeşke bu küçüklüğü koruyabilsek
Sen hayalimde yaşattığım minnoş sevimli bir hatunsun. Korursun sen endişelenmeKeşke ablacığım
Küçük iki dilimle mi nefesin kesildi yasmin ya ben tek başıma koca tepsiyi yiyom ki dilimleri sayamadım yaniÇok şükür eridi ablam, bir ara nefesim kesilecek sandım
Minnoş mu? Ufalsın da cebime girsin ablaSen hayalimde yaşattığım minnoş sevimli bir hatunsun. Korursun sen endişelenme