- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördün mü yasmini olsun benim minnoşum gene deMinnoş mu? Ufalsın da cebime girsin abla
Ohooo abla, biz yasminsay ile her gün birbirimize göstermezsek rahat uyuyamayızzzGördün mü yasmini olsun benim minnoşum gene de
Pek minnoş değilim ablamSen hayalimde yaşattığım minnoş sevimli bir hatunsun. Korursun sen endişelenme
Küçük balık tavasında yaptım. 6 ya böldüm, anla ne kadar yediğimiKüçük iki dilimle mi nefesin kesildi yasmin ya ben tek başıma koca tepsiyi yiyom ki dilimleri sayamadım yani
Maşallah 1.90 mi alsemcim biraz abartmış olabilirim sankim...yasminsay 190 boyuyla minnoşsa ben 163 ile mantar olurum ancak
Ben de biraz abartmış olabilirimMaşallah 1.90 mi alsemcim biraz abartmış olabilirim sankim...
Minnoşluk tatliliginda kalsın o zaman alsem manken gibi hatun diyor senin için ...Pek minnoş değilim ablam
Minnoş mu? Ufalsın da cebime girsin abla
Neyse ki bunları görmediyasminsay 190 boyuyla minnoşsa ben 163 ile mantar olurum ancak
Evet, büyük beden mankenler var ya ablaMinnoşluk tatliliginda kalsın o zaman alsem manken gibi hatun diyor senin için ...
HaklıOf çok pis kaş göz dalacak bana yasmin. Ağzımı burnumu kıracak
1.70 ablamMaşallah 1.90 mi alsemcim biraz abartmış olabilirim sankim...
Kıyamaz o bana
XL manken olabilirimMinnoşluk tatliliginda kalsın o zaman alsem manken gibi hatun diyor senin için ...
BakalımKıyamaz o bana
Yasmin yediği pizza dilimlerini alsemın üzerinde yakacak gibi görünüyorEvet, büyük beden mankenler var ya abla
Gördüm gördüm, senin yanında dev sayılırım, ispençNeyse ki bunları görmedi