Önde küçük çocuk olduğundan herhalde bu kadar zor oldu bu sefer.4 aylık gibiyken yine böyle sancılanmıştım, şimdilik dinlenebildigim kadar dinleniyorum. Eşim bu hafta evde olacak o yardım ediyor.Benimde tam bu zamanlar da kanamam olmuştu. Hastanede yatmıştım kaç gün. Sancım da vardı. Aman dikkat et canım. Sağlıkla zamanında doğsun :)
Senin de anneler günün kutlu olsun canımGünaydın herkese ❤
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımAllah korusun zamanında gelsin inşallah
Sagolsun yardım etsin tabi :)Önde küçük çocuk olduğundan herhalde bu kadar zor oldu bu sefer.4 aylık gibiyken yine böyle sancılanmıştım, şimdilik dinlenebildigim kadar dinleniyorum. Eşim bu hafta evde olacak o yardım ediyor.
Günaydın canım, senin de anneler günün kutlu olsunGünaydın herkese ❤
Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin
Oğlumda da 7 aylıktan itibaren hep sancı çektim ama bunun kadar aşağıya baskıyı sadece doğumda hissetmiştim. Her hamilelik farklı oluyor işte. Bakalım daha neler göreceğizGeçmiş olsun canım, zamanında, sağlıklıca doğsun inşallahbenim kızım da 20 kasımda haftasını tamamlıyordu, eylül başında bol kasılmalı, sancılı bir gün geçirdim, doktora gittik, doğum başlama görünmüyor dedi, sonra bir daha olmadı neyseki, haftasını tamamlayıp 14 kasımda doğdu arada yokluyor öyle bir şeyler
Yuvalama çorbasına oy verecektim yanlışlıkla lebeniyeye vermişim oyumu Tamam onu da çok beğendim ama ona vermeyecektim
İkiz isterdim ama bakamamSagolsun yardım etsin tabi :)
Senin tek gebelik mi ikiz miydi?
Günaydın canım seninde anneler gününün kutlu olsun ❤Günaydın herkese ❤
Canım ayşom çok tatlısın, allah razı olsunbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep @Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere deEvva @Oriana ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallahİkiz isterdim ama bakamamşükür ki tek.
Çok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendineÇok sağol jennam daha iyiyim şuan ama çok fazla haraket etmemem gerekiyormuş o yüzden dinlenmeye calisiyorum, artık bir koca ve bebek çocukla ne kadar dinlenilenilirse
Sagol canım. Senin de anneler günün kutlu olsunHerkesin anneler günü kutlu olsun
AminnnnAllah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallah
İkiz zordur elbette
Benim ilkinde ikizdi. Sonradan kalbi durdu :)
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine
Teşekkürler cantanemSagol canım. Senin de anneler günün kutlu olsun
Sağol canımUsulca kutlayın anneler gününü. Öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan. Usulca..."
Bu söz hep içimi açıtmıştır
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KADINLAR ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?