Senin de anneler günün kutlu olsun tatlımKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Seninde anneler günün kutlu olsun :)ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Senin de anneler günün kutlu olsun canımKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Etiket yapsanaBende meraktayim
Günaydın canımGünaydın canlar ❤
Güzel anneler anne adayları anneler gününüz kutlu olsun ❤
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğur inşallahYoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum
Seninde anneler günün kutlu olsun kuzumKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Seninde anneler günün kutlu olsun fıstığım tez vakitte güzel haberler alalımGünaydın canlar ❤
Sen yapsanaEtiket yapsana
Perişim amin inşallahSeninde anneler günün kutlu olsun kuzum
Seninde anneler günün kutlu olsun fıstığım tez vakitte güzel haberler alalım
Sen yapsana
Yatağa işemedimMinik Duduklu Tencere bana suyu çok icmemi söylerken ustunemi alindin naptin yapma böyle şeyler herşeyin fazlası zarar seni südüklü seniiii
Günaydın ballı lokmam, senin de anneler günün kutlu olsunGünaydın canlar ❤
Günaydın yasom hepimizin bizde olacaz inanıyorum hem ruhumuza kadar anneyiz zatenGünaydın ballı lokmam, senin de anneler günün kutlu olsun
Ben niye yapim. Ben fasülyeyimSeninde anneler günün kutlu olsun kuzum
Seninde anneler günün kutlu olsun fıstığım tez vakitte güzel haberler alalım
Sen yapsana
Teşekkür ederimGeçmişler olsun canım
Bu biraz fazlasiydiGeçmiş olsun canım. Yalancı dogum sancısı olabiliyor bu dönemde
Teşekkür ederim canımmmGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıdaGeçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğur inşallah❤
Benimde tam bu zamanlar da kanamam olmuştu. Hastanede yatmıştım kaç gün. Sancım da vardı. Aman dikkat et canım. Sağlıkla zamanında doğsun :)Teşekkür ederim
Bu biraz fazlasiydibir an doğacak sandık. Doğması bir şey değil de kilosu az kuveze girerdi Allah korusun.
Teşekkür ederim canımmm
Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda
Günaydın mavişim teşekkür ederimGünaydın canım
Senin de anneler günün kutlu olsun
Allah korusun zamanında gelsin inşallahTeşekkür ederim
Bu biraz fazlasiydibir an doğacak sandık. Doğması bir şey değil de kilosu az kuveze girerdi Allah korusun.
Teşekkür ederim canımmm
Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda
Geçmiş olsun canım, zamanında, sağlıklıca doğsun inşallahTeşekkür ederim
Teşekkür ederim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?