Kuzucummm çok teşekkür ederim bitanemmmbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O @Dediyy @Raxeria M MissHayaLet Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere deEvva @Oriana @ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
unuttuklarım varsa affola
Cümlemiz için, Aminn yavrimubu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
C A N O @Dediyy @Raxeria M MissHayaLet Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun
anne olmak isteyen bizlere deEvva @Oriana @ASSOSyal yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım
Yuvalama çorbasına oy verecektim yanlışlıkla lebeniyeye vermişim oyumu Tamam onu da çok beğendim ama ona vermeyecektim
Geçmişler olsun canımÇok sağol jennam daha iyiyim şuan ama çok fazla haraket etmemem gerekiyormuş o yüzden dinlenmeye calisiyorum, artık bir koca ve bebek çocukla ne kadar dinlenilenilirse
Sagol canım benimbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
Geçmiş olsun canım. Yalancı dogum sancısı olabiliyor bu dönemdeYoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineYoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum
Geç uyuyunca uykuluyum biraz yasom sen nasılsınNasılsıncanım
Bende meraktayimBildirim ne zaman gidecek acaba
Seninde anneler günün kutlu olsun fistikkANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Sabaha kadar WC gittim, 6 gibi uyumuşum. Şimdi, eşimin kımıldanmasına uyandım, sersem gibiyimGeç uyuyunca uykuluyum biraz yasom sen nasılsın
Hayırdır suyu cokmu içtin naptınSabaha kadar WC gittim, 6 gibi uyumuşum. Şimdi, eşimin kımıldanmasına uyandım, sersem gibiyim
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahbu arada sevgili annelerimizNevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 @RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?