• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Yoktum çünkü sancılarım arttı biraz sıkıntılı bir süreç oldu ama geçti sayılır.
Çorbamı yapmıştım bir tek sunum fotoğrafı kalmıştı onu çekemeden kötü oldum 😭
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğur inşallah 🙏

Geçmişler olsun canım🤗🎈😍
Teşekkür ederim 💚
Geçmiş olsun canım. Yalancı dogum sancısı olabiliyor bu dönemde 😕
Bu biraz fazlasiydi 😅 bir an doğacak sandık. Doğması bir şey değil de kilosu az kuveze girerdi Allah korusun.
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine❤️
Teşekkür ederim canımmm
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğur inşallah 🙏
Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda :D

Teşekkür ederim 💚

Bu biraz fazlasiydi 😅 bir an doğacak sandık. Doğması bir şey değil de kilosu az kuveze girerdi Allah korusun.

Teşekkür ederim canımmm

Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda :KK70:
Benimde tam bu zamanlar da kanamam olmuştu. Hastanede yatmıştım kaç gün. Sancım da vardı. Aman dikkat et canım. Sağlıkla zamanında doğsun :)

Teşekkür ederim 💚

Teşekkür ederim canımmm

Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda :KK70:
Allah korusun zamanında gelsin inşallah 🙏

Teşekkür ederim 💚

Teşekkür ederim canımmm

Doktor da dedi Haziran 20sine kadar beklese yeter diye, bu kendi kendine erkenden gelmeye çalışıyor ne işi varsa dışarıda :D
Geçmiş olsun canım, zamanında, sağlıklıca doğsun inşallah 🙏 benim kızım da 20 kasımda haftasını tamamlıyordu, eylül başında bol kasılmalı, sancılı bir gün geçirdim, doktora gittik, doğum başlama görünmüyor dedi, sonra bir daha olmadı neyseki, haftasını tamamlayıp 14 kasımda doğdu 🥰 arada yokluyor öyle bir şeyler 🙏