• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Benimde tam bu zamanlar da kanamam olmuştu. Hastanede yatmıştım kaç gün. Sancım da vardı. Aman dikkat et canım. Sağlıkla zamanında doğsun :)
Önde küçük çocuk olduğundan herhalde bu kadar zor oldu bu sefer.4 aylık gibiyken yine böyle sancılanmıştım, şimdilik dinlenebildigim kadar dinleniyorum. Eşim bu hafta evde olacak o yardım ediyor.

Geçmiş olsun canım, zamanında, sağlıklıca doğsun inşallah 🙏 benim kızım da 20 kasımda haftasını tamamlıyordu, eylül başında bol kasılmalı, sancılı bir gün geçirdim, doktora gittik, doğum başlama görünmüyor dedi, sonra bir daha olmadı neyseki, haftasını tamamlayıp 14 kasımda doğdu 🥰 arada yokluyor öyle bir şeyler 🙏
Oğlumda da 7 aylıktan itibaren hep sancı çektim ama bunun kadar aşağıya baskıyı sadece doğumda hissetmiştim. Her hamilelik farklı oluyor işte. Bakalım daha neler göreceğiz 😅

bu arada sevgili annelerimiz Nevreste Nevreste @Jenna16 @pearlshine @Margaret Hale @Filizzz16 RedGirl RedGirl @Minik Meleklerim @Elhan @HanimKelesimiGetir @deynepnaz
@HAbibte @yorgun anneanne
C A N O C A N O D Dediyy @Raxeria @sena zeynep @Blue_Peri @Bal0ncuk anneler gününüz kutlu olsun. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin ki her sene en güzel şekilde kutlamak nasip olsun ❤️

anne olmak isteyen bizlere de Evva Evva @Oriana ASSOSyal ASSOSyal yasminsay yasminsay Allah daha fazla aratmadan hayırlısıyla evlatlar nasip eylesin, seneye bu zamanlar biz de anneler günümüzü kutlayalım 🙏🏻

unuttuklarım varsa affola 🙏🏻
Canım ayşom çok tatlısın, allah razı olsun 🤩😍🙏🍒💋

Usulca kutlayın anneler gününü. Öksüzlerin canını acıtmadan, çocuğu olmayan kadınların, yavrusunu kaybetmiş anaların yarasına tuz basmadan. Usulca..."

Bu söz hep içimi açıtmıştır :110:
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM KADINLAR ❤
Sağol canım ❤️ senin de anneler günün kutlu olsun 🥰