Aynı benPcye geçince bakayım.Elimde tesbih yürüyorum
Evet 7 de bi keramet var nazar duası da 7 okunurBen bu temre duasını küçükken birine okumuştum ve gerçekten geçmiştibi kalemle ya da tığ filan, okurken o bölgeye daire çiz yasminsay ve 7 kez oku. Ben 7 okurum hep.
Cano duayı yolladı şimdi, erkek duası daha iyi diye eşim abdest alıyor şimdi. O’na okutacağımBen bu temre duasını küçükken birine okumuştum ve gerçekten geçmiştibi kalemle ya da tığ filan, okurken o bölgeye daire çiz yasminsay ve 7 kez oku. Ben 7 okurum hep.
Nazar duasını bilmiyordum bak. Senden öğrendimEvet 7 de bi keramet var nazar duası da 7 okunur
Bende kendime ve babama okudum cidden kayboldu :)Ben bu temre duasını küçükken birine okumuştum ve gerçekten geçmiştibi kalemle ya da tığ filan, okurken o bölgeye daire çiz yasminsay ve 7 kez oku. Ben 7 okurum hep.
Ne alaka lan erkek duası daha iyi?Cano duayı yolladı şimdi, erkek duası daha iyi diye eşim abdest alıyor şimdi. O’na okutacağım
Kuran okuyamıyorum .Onu kızlara devrettimAynı bentespih yerine zikirmatik ile
Öyle derler yaNe alaka lan erkek duası daha iyi?
Ne alaka lan erkek duası daha iyi?
SkandalÖyle derler ya
Ben de esmaül Hüsna tamamladımKuran okuyamıyorum .Onu kızlara devrettim
Benim tesbihim şahsi hep elimde
Eskiler dediyse vardır bir, kerametiSkandal
Allah kabul etsinBen de esmaül Hüsna tamamladımyarım kalmıştı. Her Esma’yı 100 kez okudum. Tabii 1 günde bitmedi ama bu gece bitmesine sevindim
Amin aşkısı. Hepimizin duasını kabul etsin inşallahAllah kabul etsin
Tövbe de
Mübarek gecede
Kul kuldur. Erkeğin kadına, kadının erkeğe üstünlüğü yoktur. Allah katında her kul eşittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?