Kıyamammm gel öpim geçsinSaf edecen vura vura sırtıma Barım vur canooo
Mercimek,domates ve kesme çorbasıOy masallah bencede yasaklanması iyi olmuş
Mercimek ve domates mi Hayatlarinda bir ilk yasamislar çorbalarMercimek,domates ve kesme çorbası
Şirinim ama dimi aretimUykucu şirinsin aretim
Niye sen corba almadin mi kanka ondan mi bilmiyorsun2-3 yıldır yasak olan neben anlamadı
Evet kanka ben katılmıyorum artık ya hepsinde sonuncu olmaktan çok sıkıldımNiye sen corba almadin mi kanka ondan mi bilmiyorsun
Belki simdi olurEvet kanka ben katılmıyorum artık ya hepsinde sonuncu olmaktan çok sıkıldım
Sen başkasın kankaBelki simdi olurbak bende hep öyle diyordum
Hee cok başkaSen başkasın kankabende olmuyor baksana
O nedir loo, yeniliyor mu o
Beyaz bir tesadüf oldu kankaHee cok başkabeyazda sende kazandın demek ki oluyo
Tirsik ne hakkaten ya adana yarafında birine kızınca soylenen bi söz değil mi oO nedir loo, yeniliyor mu o
Allah affetsin başka baş harfiyle söylenen bir şey de akla geliyorTirsik ne hakkaten ya adana yarafında birine kızınca soylenen bi söz değil mi o
Canım sebzeyi doğruyorum,sonra yağ ve tuz döküyorum.Sonra pişirme yağıdı serilmiş tepsiye çok üst üste gelmeyecek şekilde diziyorum.Sonra fırına veriyorum.Nevreste veya başka yapan da olabilir, fırında kızartmayı nasıl yapıyorsunuz, tavada yağlı oluyor biraz hafif olsun istiyorum. Kaç derecede, pişirme kağıdında mı ne kadar yağ vs.
Allah affetsin başka baş harfiyle söylenen bir şey de akla geliyor
Önce davul fırını vardı onda güzel oluyordu. Şimdiki simferin dikdörtgen fırın. Ya kuruyor ya haşlama gibi oluyor şimdi tutturamıyorumCanım sebzeyi doğruyorum,sonra yağ ve tuz döküyorum.Sonra pişirme yağıdı serilmiş tepsiye çok üst üste gelmeyecek şekilde diziyorum.Sonra fırına veriyorum.
Domates soslu okacaksa sosu tencerede yapıyorum.Kızartma fırından çıkınca bir borcama alıp onu üstüne döküyorum.
Fırında benim şimdiki fırınımda 250de yapıyorum ama öncekinde 200 de yapıyordum.Kontrollü yapmak lazım.
Tek tepsi değil 2 tepside yaparım çok üst üste olmasın.