- 18 Kasım 2020
- 20.573
- 49.646
- 548
Hayırlı günler geç uyanıyorsun nevroşHayırlı Günler
anaa evde durmak yaramadı bu kızçayaGünaydınlaşmanız bittiyse kitabınızın 136. Sayfasını açın. Hadi saat geçiyor. @Jenna16 sıra arkadaşını öpmeyi kes artık kızım. @Raxeria sen de mütevazı mütevazı takılma artık hadi kitabını çıkar çantandan. @Blue_Peri kokoş kokoş oje sürmeyi kes. @ASSOSyal kirazlarını teneffüste ye çocuğum. @HAbibte arkadaşını rahat bırak, gazozunu öğlen arasına sakla.Evva kızım gözüne sürme çekmekten normal gözlerinin rengini unutturdun, haydi koy çantana şu sürmeyi. Oriana o saçlar ne öyle, topla doğru düzgün. Nevreste yoklamayı aldın mı?
gec uyanmıyor telefon yada bılgısayar elıne cocuklardan ancak gecıyorHayırlı günler geç uyanıyorsun nevroş
Yok kuzum çocuklar ne zaman telefonu verirseHayırlı günler geç uyanıyorsun nevroş
bugun işteyim evvoş ondan kafam dolduOrişim napıyon
Aynen aralarda onlara lazım oluyor.Uzun aralarda kapıyorumgec uyanmıyor telefon yada bılgısayar elıne cocuklardan ancak gecıyor
onların işi daha mühşm nevos olsunAynen aralarda onlara lazım oluyor.Uzun aralarda kapıyorum
Aynen canımonların işi daha mühşm nevos olsun
Yanlış anlamam herhalde ya.Bişey itiraf edebilirmiyim yanlış anlamazsan
Bende merak ettimYanlış anlamam herhalde ya.Et.
Yanlış anlamayacağım diye kendimi telkin ediyorum şu an.Bende merak ettim
Çok kibardır arkadaşım eminim yanlış anlayacağın bir şey değildirYanlış anlamayacağım diye kendimi telkin ediyorum şu an.
Buyur müdür
İçimden geldiBuyur müdür
Kolay gelsin orişim ❤bugun işteyim evvoş ondan kafam doldu
Ya ben senin niçki ne zaman görsem margarin diye okuyorumYanlış anlamam herhalde ya.Et.
Çok kibardır arkadaşım eminim yanlış anlayacağın bir şey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?