İnşallah diyeceğim ama senden önce gidebilmek için değil fallahizemuszemus Hani ben-de gidebileyim diye diyorum:roflol:.. Ev çoluk çocuk sorun değil, benim çocuklarım küçük Emrah misali doğuştan olgun:1rolleyes: hepsini birbirine emanet edebilirim aklım kalmaz, eh akıldada var uzunca zamandır yalnız kaçmak ve uzak bir gezi, bakalım gelecek günlerin kısmeti kime, neyi, ne zaman gösterecek?
Aklım erdiğinden beri eksikliğini yaşadığım aidiyetlik duygusunu Prag'da neden hissettim acaba?
Hem bir araştırma gezisi olur bak.. kaydirigubbakcemile2
Ha-hahahaaa:roflol::roflol::roflol: ay öldüreceksiniz benisırnaşık şey Ben ses etmemek için zor durdum ama yinede lafı açılmış :roflol:
ağzını çeşmeye (!) dayayanla karşılaşmadım.. Hatta enteresandır, "Bu nedir yahu?" diyerek bakan da bir tek bendim galiba.. Foto çekmek kesmedi, videoya da aldım üstelik.. :.roflol: Niyeyse? sengözlerimebaksanab
.
İyiki Türkiye'de yok bunlardanalkisalkisalkis düşünsenize her gün sular kesiliyor ve ellerinde bidonlarla tüm mahalle çeşme başında:roflol: Gazetelerdede sık sık haberler çıkar artık, karısını çeşmeden kıskanan adam sokak ortasında acımadan delik deşik etti.. Katil zanlısı -Pişman değilim beni aldattığına dair bulgularım vardı, her gün aynı çeşmeden su alma bahanesiyle evden çıkıyor geç saatlere dek çeşme başında kalıyordu..
Amaninnn birde ellerinde mikrofon bir ton gazeteci suların kesilmesi ve bu çeşmenin suyunun "mikroplu"olabileceği yönünde mahalleliyle röportajda yapardı, biz de izlerdik melün melün :roflol::roflol:..
Bak Püsküütüm bir Türk foto çeker ve yorumlar böyle uzar gider ama o çeşme yorumları sanmam ki başka memleket forumlarında yayımlansın ve uzasın gitsin, bir daha çekme böyle şeyler Prag yerel gazetesinde çıkacağız yoksam yerimseniben