- 30 Nisan 2009
- 302
- 9
- 44
kızlar hepinize iyi akşamlar ben ancak bu saatlerde müsait olup nete girebiliyorum benim oğlu tou tu be hastası bilgisayarı o uyanıkken kimseye kaptırmıyor
eskiden internet yokken çevremizde yaşadıklarımızı paylaşabilecek yada tecrübelerinden faydalanabilecek kimseler bulmak cok zordu
çocukların okul yaşı geldiğinde ancak bunlar olabiliyordu Allah açok şükür ki benim şimdi çok güzel bir grubum var çocuklara birlikte spor yuzme dans çalışmaları yaptırıyor tecrübelerimizden faydalanıyor aynı zamanda dertleşiyoruz MALUM BİZİ ANLAYACAK KİMSE BULMAK ZOR BİZİ ANLAYABİLMESİ İÇİN BİZİMLE YAŞAMALARI GEREKLİ
genetik araştırmayı şu sıralar tekrar düşünüyorum bakalım...
umarım siz bizim yaşadığımız zorlukları yaşamazsınız.çocuklarınızın zeka gelişimi çok iyi olur bunu samimi olarak bütün kalbimle Allah tan dilerim
havva ABA GRUUP adlı bir site vardı otizm le ilgili kurucusu İngiltere de.. NEVİN PENNY ... ben bu siteden cok faydalandım ÇOK GÜZEL YAZIŞMALAR VE TAVSİYELERİ VARDI.
böyle bir site kurbilirseniz sizin içinde cok faydalı olur.Nevin hanım a ulaşabilirseniz..
selamlar yazdigin ismi netten arastirdim otistik oglu oldugundan oda yasadiklarini tecrubelerini paylasarak harika bir is yapmis hatta birde kitap yazmis ilerde benimde dusundugum sey bu hatta ben simdiden birkac sayfa kaydettim bile umarim birilerine kilavuz olur ilerde. aba olayina gelince o bi tur beslenme sekli faydali bakterilerle ( kultur ) sindirim sistemi ve bagsiklik sisteminin guclenmesi ve bunun faydalarinin anlarildigi bir tur yemek diyet programi. cok emek istiyor bunu siz yillarca yasamis biri oldugunuz icin eminimki yasanmisliklariniz ve tecrubeleriniz cok fazladir ve cok takdire deger sekilde cocuklariniz icin emek veriyorsunuz. Gecmis yillardaki iletisimsizlik gercekten isinzi cok zorlastirmis yillar once bu kadar insana ulasmak mumkun degildi,suanda cok sansliyiz bu bakimdan istenilen bilgilere ulasmak dakikalar surmuyor.bu arada isminizi bi turlu ogrenemedim. boyle yabanci gibi degilde arkadas olmak adina adinizi yazarsaniz ben cok mutlu olurum .Belki sizden yasca kucuk olabilirim ama yasanmisliklardan belkide olaylari sabirla karsilamayi ogrendim esim cok konustugmu soyler hep daha dogrusu bir sey oldugunda en ufak detaya kadar ogrenmek isterim bir tartisma oldugunda ufacik bir puruz kalirsa aklimda olmaz illaki onuda yok edecegim o yuzden cok soru sorarim nedir ne degildir anlamak icin net olsun hersey istiyorum. Ama ona kalsa gereginden cok soruyormusum :) tum kadinlar gibi :) Bugun ilk defa alperi krese biraktim kursum vardi ve bugun ilk defa onun icin kumaslardan kartonlardan bi oyuncak ayi yaptim saatlerim sadece onu dusunmekle gecti. almaya gittigimde alperimi kucakladim gozleri isildadi adeta zaten 1 dak icinde kollarimda uyuyakaldi .saat gec olmus sizinde uyku saatiniz olmali suan tatli ruyalar dilerim allah rahatliklar versin hadi gorusmek uzere.