pozitif test sonrası kahverengi leke

Firdevsfhm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
317
94
13
hanımlar silik pozitif test sonrası bugün kahverengi akıntı geldi moralim bozulmadı değil yanii
bu ne olabilir bilgisi olan var mı
aynı adet ağrısı gibi bel ağrım var sivilcem var adet öncesinden hiç bir fark yok

hanımlar silik pozitif test sonrası bugün kahverengi akıntı geldi moralim bozulmadı değil yanii
aynı adet ağrısı gibi bel ağrım var sivilcem var adet öncesinden hiç bir fark yok
Gebelik belirtileri de aynı adet belirtisi gibi oluyor. Kan vermeniz en iyisi olacaktır. Yerleşme kanaması olabilir, adet öncesi olabilir, kimyasal gebelik olabilir kan verirseniz kafanızdaki soru işaretleri geçecektir umarım sağlıkla bebişiniz sizinledir🙏🏻🥰

Merhaba bende aynı durumdayım dün regl olmalıydım olmadı test silik çizgi çıktı bugün kahverengi leke geldi ama adet gibi değil

Eklentiler

• IMG_3052.webp
    IMG_3052.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 62
Testinizin fotoğrafı var mı

Evet hemen çıktı normalde baya belirgin fotoğraflarda belirsiz çıkıyor prodoctor ve freely markası
Heveslendirmek istemem ama prodoctorda böyle çizginiz varsa hayırlı olsun gebesiniz🤭prodoctor asla yalancı pozitif yada kuruma çizgisi çıkarmıyor şimdiden hayırlı olsun🥰💐🙏🏻

Heveslendirmek istemem ama prodoctorda böyle çizginiz varsa hayırlı olsun gebesiniz🤭prodoctor asla yalancı pozitif yada kuruma çizgisi çıkarmıyor şimdiden hayırlı olsun🥰💐🙏🏻
Ay gerçekten mi çok korkuyorum ya yalancıdır diye dün sabah yapmıştım testi bugün köydeyiz pazarda olunca yapamadım

Canım tutunma kanaması olabilir sağlık ocağına git kan testi ver. Hayırlısı olsun inşallah ☺️

yani dün ve bugundu adet günüm
dün olmadım bugün de az evvel grldum kahverengi lekeyi
Sizle aynı durumdayız benimde dündü adet günüm bugün öğleden sonra kahve akıntı geldi ama sürekli gelmiyor benim ara ara 3-4 kere oldu normalde reglim direkt kırmızı başlardı anlamadım bende iştahsızlık var uyumak istiyorum sürekli ve sanki kendimi regli gibi hissediyorum sizin belirtiniz var mı

Back
X