- 9 Aralık 2024
- 531
- 166
- 18
- 34
- Konu Sahibi Firdevsfhm
-
Prodoctorsa kesinlikle kan verin pozitifi görürsünüz prodoctor hemen yapar yapmaz böyle çıkıyorsa kesin vardır tecrübeyle sabitAy gerçekten mi çok korkuyorum ya yalancıdır diye dün sabah yapmıştım testi bugün köydeyiz pazarda olunca yapamadım
Hemen çıktı canım çünkü yola çıkacaktık testi yaptım 5-6 dakika sonra fotoğraf çekip evden çıktımProdoctorsa kesinlikle kan verin pozitifi görürsünüz prodoctor hemen yapar yapmaz böyle çıkıyorsa kesin vardır tecrübeyle sabit
Yarın bi test daha yapıp kan vereceğim inşallah vardır canım güvenilir test markası öneriniz var mı yarın 2-3 farklı testle teyit edip kan vereceğimProdoctorsa kesinlikle kan verin pozitifi görürsünüz prodoctor hemen yapar yapmaz böyle çıkıyorsa kesin vardır tecrübeyle sabit
Ben prodoctordan daha güvenilir bi marka duymadım da kullanmadım da birde awox iyi diyorlar ama inanın prodoctor yanılmazYarın bi test daha yapıp kan vereceğim inşallah vardır canım güvenilir test markası öneriniz var mı yarın 2-3 farklı testle teyit edip kan vereceğim
Yarın bi test daha yapıp kan vereceğim inşallah vardır canım güvenilir test markası öneriniz var mı yarın 2-3 farklı testle teyit edip kan verecekProdoctorsa kesinlikle kan verin pozitifi görürsünüz prodoctor hemen yapar yapmaz böyle çıkıyorsa kesin vardır tecrübeyle sabit
ayy inşallah canım çok istiyorum bu ay hsg çekildim diyorum belki onunda etkisi vardırBen prodoctordan daha güvenilir bi marka duymadım da kullanmadım da birde awox iyi diyorlar ama inanın prodoctor yanılmaznerdeyse hepsini denemiş biri olarak söylüyorum artımed ve daysdoctor yalancı pozitif çıkardı sürekli nimo kuruma çizgisi çıkarıyor ama prodoctor neyse onu çıkarıyor awox da iyi diyorlar ama bence hiç başka test denemeden kan verin ben prodoctorla öğrendim silik çizgi vardı sonra garanti olsun diye kaset test yaptım negatif çıktı kan verdim 700lerdeydi hcg prodoctor yanılmaz hayırlı olsun şimdiden
tekrardan erken gebelik testi yaptınız mı pekiBen prodoctordan daha güvenilir bi marka duymadım da kullanmadım da birde awox iyi diyorlar ama inanın prodoctor yanılmaznerdeyse hepsini denemiş biri olarak söylüyorum artımed ve daysdoctor yalancı pozitif çıkardı sürekli nimo kuruma çizgisi çıkarıyor ama prodoctor neyse onu çıkarıyor awox da iyi diyorlar ama bence hiç başka test denemeden kan verin ben prodoctorla öğrendim silik çizgi vardı sonra garanti olsun diye kaset test yaptım negatif çıktı kan verdim 700lerdeydi hcg prodoctor yanılmaz hayırlı olsun şimdiden
Onun etkisi oluyor diye duydum ama benim tek bildiğim şu an testinizin pozitif olduğuYarın bi test daha yapıp kan vereceğim inşallah vardır canım güvenilir test markası öneriniz var mı yarın 2-3 farklı testle teyit edip kan verecek
ayy inşallah canım çok istiyorum bu ay hsg çekildim diyorum belki onunda etkisi vardır
Kaset testte negatif çıkınca evde bi prodoctor erken gebelik testi vardı onuda yaptım onda da silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim pozitiftitekrardan erken gebelik testi yaptınız mı peki
kanssmix oldu mu
peki hiç böyle kanama kahverengi leke filan oldu muKaset testte negatif çıkınca evde bi prodoctor erken gebelik testi vardı onuda yaptım onda da silik ikinci çizgiyi gördüm sonra kan verdim pozitifti
Bende olmadı beyaz akıntım oldu benim ama sadece kahverengi yada pembeyse yerleşme kanaması olabiliyormuş ben yaşamadım ama ablamın gebeliğinde kahverengi kanaması oldu şu an yeğenim 8 yaşındapeki hiç böyle kanama kahverengi leke filan oldu mu
İnşallah ama canım şuan leke geliyor kahverengi sürekli değil ara ara az az geliyor regli gibide değil ama korkuyorumO
Onun etkisi oluyor diye duydum ama benim tek bildiğim şu an testinizin pozitif olduğu
Ablanızın kahverengi kanaması ne zaman oldu acaba yani regli tarihine göre ne zaman ve ne kadar sürmüştüBende olmadı beyaz akıntım oldu benim ama sadece kahverengi yada pembeyse yerleşme kanaması olabiliyormuş ben yaşamadım ama ablamın gebeliğinde kahverengi kanaması oldu şu an yeğenim 8 yaşındainşallah sağlıkla güzel haberi alırsınız
kırmızı geldi hiç peki.İnşallah ama canım şuan leke geliyor kahverengi sürekli değil ara ara az az geliyor regli gibide değil ama korkuyorum
Yok canım kırmızı değil zaten regle benzemiyor benim reglim direkt kırmızı gelirdi karın ağrım olurdu bakardım gelmiş kırmızı dün refl gibi karın ağrım oldu direkt lavaboya gittim dedim kesin geldi ama olmadım dün bugün öğlen kahverengi akıntı başladı bende korkuyorum reglr döner diye ek olarak benim çok uykum geliyor bugün tüm gün uyudum :)kırmızı geldi hiç peki.
bende şuan kırmızılar gelmesinden çekiniyorum açıkçası
İkimizin durumu aynı canım inşallah ikimizde hamileyizfirkırmızı geldi hiç peki.
bende şuan kırmızılar gelmesinden çekiniyorum açıkçası
Kahverengi gelmesi de sıkıntı bebek tutunduğu gibi düşedebilir siz direk kadın doğuma gidinAblanızın kahverengi kanaması ne zaman oldu acaba yani regli tarihine göre ne zaman ve ne kadar sürmüştü
Canım daha kan vermedim yarın kan vermeyi düşünüyorum yani var mı yok mu bilmiyorumKahverengi gelmesi de sıkıntı bebek tutunduğu gibi düşedebilir siz direk kadın doğuma gidin
Evet kan verdiğiniz gibi muayene de olsanız iyi olur progestan desteği alırsınız 3 aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorumCanım daha kan vermedim yarın kan vermeyi düşünüyorum yani var mı yok mu bilmiyorum
Çok sağolun öneriniz için yarın sabahtan gideceğimEvet kan verdiğiniz gibi muayene de olsanız iyi olur progestan desteği alırsınız 3 aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?