sevgili kulitta iyi hoş yazmışsında ilk yazında amaç=hayal diye bazen insanları dinlediğim zaman hiç olmayacak şeylerin peşinde koştuklarını görüyorum olmayacağını bile bile bu nasıl amaçtır anlamıyorum.sonuda hüsran tabii.ben olabilir bir hayalim için yıllar önce 8 sene savaştım vesonunda oldu ama ben çok yıprandım.ve bugun artık hayal kurmuyorum.
pozitif olabilen arkadaşları tebrik ediyorum ve sevgiler diliyorum.sizlere sormak istediklerim var,pozitiflikten hiç zarar gördünüzmü,,ya da pozitif olmak insanların kendimize basit bakmasına ve her istediklerini karşımızda rahatca sergilemesine veya karşısındaki pozitif olan bu insana daha rahat itinasız davranmasına sebep midir
Sürekli bir pozitif yasam icin, etrafinizdaki insanlarinda pozitif olmasina özen gösterin.
Cevreniz pozitifse, sizde ister istemez pozitif oluyorsunuz, degilse sizde öyle.
Ha olurda yakinlarinizdan biri negatif bir insansa, ozaman o kisiye karsilik pozitif olma gücünüzü kullanarak onuda o yöne dogru cekin.
Prof.lar o kadar kitap yazmislar pozitif düsünce hakkinda, adamlar bos yere beyin yormuyor, eger gercekten yapilabilir birseyse, ki ben hayatta herseyin insanoglu tarafindan yapilabilecegine inaniyorum, ozaman hergününüze gülerek baslayin.
Olumsuzluklara gülün gecin, caninizdan önemli degil ya.
Zor biliyorum, ama kesinlikle imkansiz degil.
Buna dair kitaplar alip okuyun, hatta isteklerinizi yazin bir kagida hergün tekrarlayin, dua edin bakin hayatiniz nasil degisiyor olumlu yönde
öptüm canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?