- 18 Eylül 2024
- 77
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi tazeanne0706
kızlar gebelik var mi sizce pozitif mi?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EkledimTest veya kan sonucu atarsanız bakalım
Gecikme var mı bu ilk beş dk içinde mi oldu gölge görüyorum ben çok az
Eki Görüntüle 3569810 Test çok bekledikten sonra bazen bu gölge çıkabiliyor bir iki gün daha bekleyip sabah ilk idrarla yaparsan kesin sonucu alırsın
Evet ilk 5-10 dk icerisinde oldu adetime 5 gun falan carGecikme var mı bu ilk beş dk içinde mi oldu gölge görüyorum ben çok az
Netleşmesi için beklemeniz gerekiyor sabah ilk idrar ile yapmanızı öneririm bende aynı markada daha net bir gebelik çizgisi görmüştüm ama yanlışmış emin olmanız sizi daha iyi etkileyecektirEvet ilk 5-10 dk icerisinde oldu adetime 5 gun falan car
Gebelik var gibi duruyor canım bebeğin seninledir inşallah hayırlı olsunnnMerhaba arkadaşlar benimde 3 gündür yapıyorum sonuclar böyle, ne düşünüyorsunuz reglm da 3 gün geçti
İlk beş dk içinde çıkmasına özen gösterin sonradan da iz oluşabiliyorMerhaba arkadaşlar benimde 3 gündür yapıyorum sonuclar böyle, ne düşünüyorsunuz reglm da 3 gün geçti
Canım ben göremedim ama inşallah vardır foto çok karanlıkta çekilmiş anlaşılmıyorAdetime 4 gün var sizde gölge görüyor musunuz