• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi?

Nosking

Twin mom
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
12.655
28.888
528
Merhaba hanımlar, evliligimin ilk ayında bir dış gebelik geçirdim. O ay normal adet oldum ama adet sonrasi 14 gün lekelenme olunca doktora gittiğimde fark etmiştik. Şimdi ise 17 aydır bebek düşünüyoruz geçen ay aşılama yapıldı. Aşılamanın 14. günü beta hcg 0.100 çıktı. Bugün adetin 8. günü hala koyu kahverengi lekelenmemin devam etmesi üzerine içimi bir şüphe kapladı yeniden test yaptım. Umarım ben yanılıyorumdur tüp bebek tedavisine başladık çünkü 6 gündür iğne oluyorum. 😟 20200902_212919.webp

Seni uzmek istemem ama ignelerin etkisiyle pozitif cikabiliyor. 8. Gunde cikmasi pek mumkun degil.

Merhaba hanımlar, evliligimin ilk ayında bir dış gebelik geçirdim. O ay normal adet oldum ama adet sonrasi 14 gün lekelenme olunca doktora gittiğimde fark etmiştik. Şimdi ise 17 aydır bebek düşünüyoruz geçen ay aşılama yapıldı. Aşılamanın 14. günü beta hcg 0.100 çıktı. Bugün adetin 8. günü hala koyu kahverengi lekelenmemin devam etmesi üzerine içimi bir şüphe kapladı yeniden test yaptım. Umarım ben yanılıyorumdur tüp bebek tedavisine başladık çünkü 6 gündür iğne oluyorum. 😟Eki Görüntüle 2684409
adet oldun 8.gunumu ??adetın tam oldumu tam söküldün mü yani??testınde cızgı var kafam karıstı

Merhaba hanımlar, evliligimin ilk ayında bir dış gebelik geçirdim. O ay normal adet oldum ama adet sonrasi 14 gün lekelenme olunca doktora gittiğimde fark etmiştik. Şimdi ise 17 aydır bebek düşünüyoruz geçen ay aşılama yapıldı. Aşılamanın 14. günü beta hcg 0.100 çıktı. Bugün adetin 8. günü hala koyu kahverengi lekelenmemin devam etmesi üzerine içimi bir şüphe kapladı yeniden test yaptım. Umarım ben yanılıyorumdur tüp bebek tedavisine başladık çünkü 6 gündür iğne oluyorum. 😟Eki Görüntüle 2684409
Canım bende seni üzmek istemem
Ama iğnelerin böyle etkisi olduğunu duydum
Ama başıma gelmedi
Ama yşne de var olanişir bence kan ver derim

Canım bende seni üzmek istemem
Ama iğnelerin böyle etkisi olduğunu duydum
Ama başıma gelmedi
Ama yşne de var olanişir bence kan ver derim
Canım geçen hafta kan vermiştim 0.100 çıkmıştı. Bebek olmasından korkuyorum şu an zaten ilaç kullanıyorum bir sürü iğne üstüne😔

Evet tam söküldü dış gebelikte de ayni şeyi yaşamıştım ondan korkuyorum
eger tam adet olduysan ıhtımal yok 8.gunde ..hangı igneyı kullanıuosun yaz ıcerıgıne bakalım hcg hormonu ıcerıyormu??

eger tam adet olduysan ıhtımal yok 8.gunde ..hangı igneyı kullanıuosun yaz ıcerıgıne bakalım hcg hormonu ıcerıyormu??
Merional 300 kullanıyorum içeriğinde fsh lh var ama hcg bilmiyorum bakayim simdi. Cok tesekkur ederim

Back