Pozitif mi

Bence böyle de yazmayın sonra çıkmaz sa üzülürüm üzülenler de olur çünkü o çizgi saatler sonra çıktı
Insallah cikar ya bende cok isteyen birisi olduğum icin 2 ay dir çabalıyorum ama cok araştırdım bazilarinda 4 saat sonra bu cizgi belirmiş gebelik var mis yani su anki psikolojinizi anlıyorum kan testi en sağlıklısı

Canım benim teşekkür ederim anlayışın için ya zaten benim için erken hani yıllardır uğraşan insanlar var ben Ümit vermekten korkarım o yüzden zor dur mutlaka ama bu test için çok kötü yorumları olanlar var hiç güvenmiyorum diye söyleyen birde o ilk başta kırmızılık baya oluştu yavaş yavaş beyaza dönüşüp bi bi saat sonra çıktı

Bence böyle de yazmayın sonra çıkmaz sa üzülürüm üzülenler de olur çünkü o çizgi saatler sonra çıktı
Ben test alip yapmaya cesaret edemiyorum bile adetim gecikti normalde hic gecikmezdi gecen ay hava degisiminden gecikti bu ay olmam gerekn gunde olmadim goguslerim sis deli gibi gece acıkıyorum ama korkuyorum teste alip yapmaya gecen ay kan testine kadar verdim negatif insallaj sizinki pozitiftir rabbim gönlünüze gore versin

Amin Canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…