Pozitif mi

Bende aynı sizin durumunuzdayım.adet oldum yeni bitti ama kendimi hamile ghisgibisedyrum.adetten oncede hiç olmadığı kadar belirti yaşadım.adetimde normalde 5 gün sürer 2 günü cok yoğun dger 3 gün damla damla sayilablecek gibi geldi.simdi ise adetin 6 günündeyim belim cok agriyor ve heegun karnim ağrıyor. Alakasi var mi bilmiyorum afedersiniz ama büyük tuvalete haftada bir çıkardım yada 4 5 günde bir çıkardım .1 haftadr hergun çıkıyorum ve karın ağrısıyla beraber.lutfen banada bir yorum yapın kızlar sizce test yaptirmalimiyim

Yap tatlım için rahat etsin sanmam ama yap ümitlenip üzülme

Test değil gidip kan testi ver cnm. Haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar ben temmuzun 19unda adet oldum. Doktora gittim eşimle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Klomen ilacı kullandım 5 gün sonra gittim bana catlatma iğnesi verdi. 2 ağustosta iğne vuruldum. 17agustosta adet oldum. Adetim 2 gün erken oldum.Klomen ve iğneden beri sancim vardı. İlişki sırasında canım çok yandı. Ve kızlar bugün adetimin 4.gunu kahverengi geliyor. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.

4 5 gün sonra test yap canım bence ben iğne olmadım ama dediğin şeylerin aynısını yşadım

Evet aan
Evet sanirim hamilesiniz ikinci cizgi silik dahi olsa gebelik vardır ama kan testinde fayda var yine de tabiki

Arkadaslar ben 2 ay oldu evleneli ve bebek istiyoruz ancak geçen ay adetim bi kac gun gecikti gebeyim sandim degil m8sim ve benim normalde adetim hep duzenli olurdu hava degisimlerinde biraz aksar o kadar bu ay yine geriye atmadi gecen ay 20 sinde oldum 2 yada 3 gun geriye atar bu ay yine atmadı ve 20 sindede olmadim 2 aydirda korunmuyorum hap vs zaten kullanmadim gebe olabilir miyim goguslerim de sislik var geceleri deli gibi acıkıyorum karnimda da sislik oluyor gecene ay heveslendim bu ay heveslenmek ıstemiyirum ama gebe olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…