- 19 Ağustos 2019
- 31
- 19
- 3
- Konu Sahibi Melek yamanlar
Öyle mi yapalımAcele etme cnm 1gun durup 1 gün yapin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi yapalımAcele etme cnm 1gun durup 1 gün yapin
Büyük ki o taştan ağaç çıkaran Rabbim bir insanda bir insan çıkartiryorÖyle mi yapalım ☺ya canım biz denedik 2 ay kadar bi süre ikimiz de de problem yok artık ben 2 ay ara vermeye başladım şuan dediğim gibi biraz kafa Dinlim acelem yok allah ta büyüktür
![]()
Bende aynı sizin durumunuzdayım.adet oldum yeni bitti ama kendimi hamile ghisgibisedyrum.adetten oncede hiç olmadığı kadar belirti yaşadım.adetimde normalde 5 gün sürer 2 günü cok yoğun dger 3 gün damla damla sayilablecek gibi geldi.simdi ise adetin 6 günündeyim belim cok agriyor ve heegun karnim ağrıyor. Alakasi var mi bilmiyorum afedersiniz ama büyük tuvalete haftada bir çıkardım yada 4 5 günde bir çıkardım .1 haftadr hergun çıkıyorum ve karın ağrısıyla beraber.lutfen banada bir yorum yapın kızlar sizce test yaptirmalimiyimArkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Aynen ama ben hissediyorum yoktu o yüzden rahat rahat spor yapabilirimBüyük ki o taştan ağaç çıkaran Rabbim bir insanda bir insan çıkartiryor![]()
Yap tatlım için rahat etsin sanmam ama yap ümitlenip üzülmeBende aynı sizin durumunuzdayım.adet oldum yeni bitti ama kendimi hamile ghisgibisedyrum.adetten oncede hiç olmadığı kadar belirti yaşadım.adetimde normalde 5 gün sürer 2 günü cok yoğun dger 3 gün damla damla sayilablecek gibi geldi.simdi ise adetin 6 günündeyim belim cok agriyor ve heegun karnim ağrıyor. Alakasi var mi bilmiyorum afedersiniz ama büyük tuvalete haftada bir çıkardım yada 4 5 günde bir çıkardım .1 haftadr hergun çıkıyorum ve karın ağrısıyla beraber.lutfen banada bir yorum yapın kızlar sizce test yaptirmalimiyim
Test değil gidip kan testi ver cnm. Haberlerini bekliyoruzBende aynı sizin durumunuzdayım.adet oldum yeni bitti ama kendimi hamile ghisgibisedyrum.adetten oncede hiç olmadığı kadar belirti yaşadım.adetimde normalde 5 gün sürer 2 günü cok yoğun dger 3 gün damla damla sayilablecek gibi geldi.simdi ise adetin 6 günündeyim belim cok agriyor ve heegun karnim ağrıyor. Alakasi var mi bilmiyorum afedersiniz ama büyük tuvalete haftada bir çıkardım yada 4 5 günde bir çıkardım .1 haftadr hergun çıkıyorum ve karın ağrısıyla beraber.lutfen banada bir yorum yapın kızlar sizce test yaptirmalimiyim
Ve emin ol hamile olursam buraya tek tek be yaşadımsa yazıcam sana da söylerimYap tatlım için rahat etsin sanmam ama yap ümitlenip üzülme
Sagol canim yaz bizde bilgilenelim .Ve emin ol hamile olursam buraya tek tek be yaşadımsa yazıcam sana da söylerim
4 5 gün sonra test yap canım bence ben iğne olmadım ama dediğin şeylerin aynısını yşadımMerhaba kızlar ben temmuzun 19unda adet oldum. Doktora gittim eşimle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Klomen ilacı kullandım 5 gün sonra gittim bana catlatma iğnesi verdi. 2 ağustosta iğne vuruldum. 17agustosta adet oldum. Adetim 2 gün erken oldum.Klomen ve iğneden beri sancim vardı. İlişki sırasında canım çok yandı. Ve kızlar bugün adetimin 4.gunu kahverengi geliyor. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.
Bide ilk günler kanaman normal adet kanaması gibimiydi oda çok önemli4 5 gün sonra test yap canım bence ben iğne olmadım ama dediğin şeylerin aynısını yşadım
Ayyy insallah ya insallah4 5 gün sonra test yap canım bence ben iğne olmadım ama dediğin şeylerin aynısını yşadım
Evet aanArkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Evet sanirim hamilesiniz ikinci cizgi silik dahi olsa gebelik vardır ama kan testinde fayda var yine de tabikiArkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Evet cnm normalgibidi ama aşırı geldi çok afedersin ben normalde 3 4 tane Pet kullanırdım bunda 8 9 kullandım şimdide kahverengi gelyr uykum olduk olmadık yerde geliyorBide ilk günler kanaman normal adet kanaması gibimiydi oda çok önemli
Sende hamilelik var mı cnmBide ilk günler kanaman normal adet kanaması gibimiydi oda çok önemli
Fazla da ümitlenme bende öyle yapıyorum sonra üzülmeEvet cnm normalgibidi ama aşırı geldi çok afedersin ben normalde 3 4 tane Pet kullanırdım bunda 8 9 kullandım şimdide kahverengi gelyr uykum olduk olmadık yerde geliyor
Evet gebesinnnn tebrik ederimmmmm ama tabi ki kan testi sarttt
Umitlenmiyorum cnm hakkımızda hayırlısı olsunFazla da ümitlenme bende öyle yapıyorum sonra üzülme