• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanımı, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah kuzu hayırlısıyla alırsın güsel haberleri bu ay
Bende 2 senedie bekliyorum bakalım insallah bu ay son olur ikimizinde ❤️
Benim 17 sinde olmustum iğneyi
Doktor size famerayı verip nasıl bi tedavi uyguladı bana bugün verdi 10 gün sonra tekrar gel dddi umarım hayırlı Haberlerini bekliyorum haberleşelim 💐

Merhabalar arkadaşlar
Femara kullanan arkadaslardan fikir almak istiyorum
2 senedir sebepsiz infertilite den dolayı gebelik elde edemedim
İki ay önce klomenle yumurta takibi yaptık, 20 mm bi yumurtam olmasına rağmen yine gebelik oluşmadı
Bu ay bişey kullanmadan kendimiz denedik yine olmadı, regl oldum
Doktoruma sordum, bana yine klomen öneriyor ama ben bu ay femara kullanmak istiyorum
Israrla şuan için tercih etmiyorum diyor kendisi
Sizce klomen yerine femara kullansam bi yan etki eder mi ki, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Kafama görede iş yapmak istemiyorum ama bu ay artık olmassa aşılamaya falan geçices, son şansım gibi düşünüp en etkilisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum
Ben hic düzenli adet olmuyorum yumurtlayamıyorum. Pcos var. Bir bucuk yıldır biz de deniyoruz ama olmuyor. Bu ay klomen kullandım. Bugun kontrolüm vardı. Hiç yumurtam gelişmemiş o nedenle femaraya başlatıyor doktorum önümüzdeki adet dönemimde. Adet göremediğim için 10 gün ilac kullanacaüım. Adetin 3. Günü femaraya basla 5 gün günde 2 tane kullan. İlac bittikten 5 gün sonra kontrole gel dedi. Bakalım ne olacak. Klomen bende hic etki etmedi. Bir tane bile yumurtam oluşmamış. Sizde yumurta oldugu için klomene devam ettiriyor olabilir.

Canımm naptın var mı güzel haberlerin adet tarihine var mı daha ☺️
Ben daha test yapamadım kuzuuu
Bu aralar çok yoğunduk düğün dernek bi yandan hastane işleri bi yandan
Daha bugün evime geldim
İğneden sonra 1 hafta gün aşırı değerledirebildik sayılır, sonra zaten annemde kaldım hiç bişey yapamadık😒
Ama bi iki gündür epey ağrım var regl ağrısı gibi
Bu ay olursa zaten bebik şaşarım, bu yoğunluk ve yorgunluk arasında=)
Sen nasılsın naptınn bakalımm

Ben daha test yapamadım kuzuuu
Bu aralar çok yoğunduk düğün dernek bi yandan hastane işleri bi yandan
Daha bugün evime geldim
İğneden sonra 1 hafta gün aşırı değerledirebildik sayılır, sonra zaten annemde kaldım hiç bişey yapamadık😒
Ama bi iki gündür epey ağrım var regl ağrısı gibi
Bu ay olursa zaten bebik şaşarım, bu yoğunluk ve yorgunluk arasında=)
Sen nasılsın naptınn bakalımm
Gün aşırı 1 hafta önemli zaten canım onu değerlendirdiysen ne güzel işte ay inşallah o ağırlar bebiş haberidir 🙏🏻☺️Benim daha var kuzum değerlendirme günümüz bitmedi adetime daha 1 hafta falan var yani bakalım ☺️

Canım bende bugün oldum çatlatma iğnesini ne yaptın var mı bebişşşş 🙈
Hadi hayırlısı bakalım kuzu❤️
Malesef benim testler negatif
Ama regl de olmadım henüz
Aslında iğneden 14 en geç 17 gün sonrasında olmak gerekiyo ama anlamadım bende

Hadi hayırlısı bakalım kuzu❤️
Malesef benim testler negatif
Ama regl de olmadım henüz
Aslında iğneden 14 en geç 17 gün sonrasında olmak gerekiyo ama anlamadım bende
Rabbim hayırlısını versin bakalım bende durumlar ne olacak ben bugün eğlen 2 de yaptırdım iğneyi bana cuma günü gece 2 de birliktelik dedi yani bu gece oluyor demi sen her Günü değerlendirdin mi eğer negatif olursa da canını sıkma nasip demekki

Rabbim hayırlısını versin bakalım bende durumlar ne olacak ben bugün eğlen 2 de yaptırdım iğneyi bana cuma günü gece 2 de birliktelik dedi yani bu gece oluyor demi sen her Günü değerlendirdin mi eğer negatif olursa da canını sıkma nasip demekki
Hayırlısı ne diim artık
Hayır bu gece değil yarın gece ikide değerlendirceksin kuzu
36 saat geçmiş olması lazım iğneden
Eğee spermlerdem sorun yoksa 3 gün üst üste bence ideal=)
Kaçmaması içinn çatlama
Sonraki 10 gün zaten günaşırı değerlendirme

Hayırlısı ne diim artık
Hayır bu gece değil yarın gece ikide değerlendirceksin kuzu
36 saat geçmiş olması lazım iğneden
Eğee spermlerdem sorun yoksa 3 gün üst üste bence ideal=)
Kaçmaması içinn çatlama
Sonraki 10 gün zaten günaşırı değerlendirme
Ya cuma gece 2 dedi bende anlamadım kafam karıştı doktora da sormayı unuttum neyse ben garantiye alayım bu gece de yarın gece de 2 de deneyeyim diyorum 😂

Merhabalar arkadaşlar
Femara kullanan arkadaslardan fikir almak istiyorum
2 senedir sebepsiz infertilite den dolayı gebelik elde edemedim
İki ay önce klomenle yumurta takibi yaptık, 20 mm bi yumurtam olmasına rağmen yine gebelik oluşmadı
Bu ay bişey kullanmadan kendimiz denedik yine olmadı, regl oldum
Doktoruma sordum, bana yine klomen öneriyor ama ben bu ay femara kullanmak istiyorum
Israrla şuan için tercih etmiyorum diyor kendisi
Sizce klomen yerine femara kullansam bi yan etki eder mi ki, kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Kafama görede iş yapmak istemiyorum ama bu ay artık olmassa aşılamaya falan geçices, son şansım gibi düşünüp en etkilisi hangisiyse onu kullanmak istiyorum
Merhaba bir yıldır tedavi görüyorum yaklaşık aynı şekilde banada klomen önermedi femara kullandım hep ama bize ilişkide verdi aşılama da yaptık fakat yine olmadı bizim hastadan hastaya verdiği ilaç değişiyor muhtemelen bu tanıyla alakalı bişey umutsuzluğa kapılmayın bol şans dilerim en kısa zamanda hepimize nasip etsin Allah 🤲💜💚💙

Back
X